Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea Toamnei in Marginimea Sibiului. Editia VIII. 13 - 15 septembrie 2019
admin:
Adrian si Simona, doua gazde exceptionale, cum rar, foarte rar gasesti. Ne-au primit si de aceasta data minunat, asa cum stiu ei sa te faca sa te simti nu intr-o locatie turistica, ci acasa la ei. De la decor pana la pregatirea mancarii, de la curatenie pana la prezentarea preparatelor, de caldura primirii, pana la atentia fata de fiecare...
Iata cateva imagini:
admin:
Toata ziua de sambata au fiert ceaunurile si s-a invartit batalul la protap. In timpul asta in bucatarie se coceau placinte si ciolanul se rumenea la cuptor...
admin:
La praz si cina a fost un adevarat festin. Iar prezentarea seara a bufetului cu preparate, din nou nota 10 pentru Adrian&Simona.
ANCUTA66:
Buna seara de la Cluj ( Gigi sper ca "auzi si pronuntia"). M-am intors dintr-un loc de vis unde trei zile am avut parte de tot ce mi-am dorit: liniste, miscare, socializare, distracție maxima si nu in ultimul rand mâncare(si ce mâncare!!!). Am avut parte de un grup care in cea mai mare parte era vechi si cu toate astea nici o clipă nu m-am simțit stingheră pentru ca eram nou venită. Samiza si Gigi, va multumesc pentru grija de a fi totul perfect. In privinta gazdelor , pozele ( desi sunt superbe) nu reusesc sa arate cat de frumos si de bine am fost primiți. Si " cireasa de pe tort" a fost finalul cu concertul de jazz. Nu pot sa spun decat ca mi-am "incarcat bateriile din plin" si sper sa-mi ajunga pana la taiatul porcului in decembrie. Sa aveti zile frumoase.
Louie:
La anul merg si eu! O0
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă