Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Istanbul. Rasfat la Portile Orientului. 11 - 15 oct 2019
danieladimitrescu:
Buna
As vrea sa va informez ca pentru ziua de 13 oct, ziua vizitei la Topkapi, pentru dupa amiaza avem un traseu lung si complicat pentru a vizita Palatul Beylerbeyi, Moscheea Mihrimah si eventual sa incercam si o scurta vizita la Camlica Hill. Oricum as vrea sa va informez ca am aranjat cu un microbuz pentru a ne rezolva drumurile in acea zi, costul de persoana este de 5 euro. Mi s-a parut mai usor decat cu mijloacele de transport. Pentru dimineata vom merge la Topkapi pe jos ( sunt 2 statii de tramvai) sau cu tramvaiul, sa castigam timp.
Voi da de vineri fiecarei echipe de 2 persoane cate un Istanbulkard pentru utilizare pe parcursul excursiei, pe care il vom alimenta cu cateva calatorii, cca 4 euro.Acesta se poate realimenta la nevoie chiar in statia de tramvai, la automatul de bilete.
Daca aveti intrebari, va astept.
Cu drag
Daniela
danieladimitrescu:
Dragii mei
Vin cu o propunere inedita, spre deliciul serii de Turkish night. Va propun sa fim imbracate in acea seara in ii romanesti. Ce ziceti? Vom gasi pe masa stegurile Romaniei si ne vom prinde in hora pe melodiile Perinitei romanesti sau Trandafir de la Moldova, in aplauzele oamenilor din cel putin 15 tari. Ce ziceti ? Sa nu uitati iia acasa!
Va salut cu drag!
Daniela
Clau L.:
Daniela,
ce idee buna !
Multumim pentru preocuparea de a ne face vacanta si mai frumoasa! :)
Navigare
Du-te la versiunea completă