Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
admin:
Intalnirea va fi in jur de ora 12.00 direct la pensiunea din Predeal. Daca ajungeti mai repede cu trenul, mergeti direct la pensiune. Adresa Pensiunii Cool Predeal: Strada Turiștilor 13.
Camelia M:
Asa ma gandeam. Mergem la pensiune. Daca nu ne dau camera pana vine Iulian si restul grupului cred ca putem lasa bagajul si sa facem o mica plimbare, sa bem o cafea sau vedem noi.
mery_an:
multumesc Catale! dar e ceva drum pana la Pitesti. tot atat fac pana la Brasov.
Drum bun! ne vedem acolo!
admin:
Cand o a fiti voi la Predeal, eu am sa fiu la multe mii de kilometri distanta...Si nu stiu daca o sa pot intra aici...Asa ca va urez de acum, vreme faina, un grup de oameni de munte, de distractie, prietenosi! Sa aveti poteci usoare, sa va relaxati, sa va intoarceti cu amintiri placute!
Vad ca topicul acesta a fost accesat, sunt convins ca deja multi va cunoasteti deja si macar...virtual...De la Iulian am inteles ca vreo 10 sunteti din trupa veche, de anul trecut asa ca toata nadejdea ca e loc de distractie! :applause:
Drum bun pana acolo, sa ajungeti cu bine si nu uitati: lasati orice va poate supara pe voi, sau pe altii acasa. Veniti doar cu gandurile si obiceiurile bune, gata de distractie! *|* :dance: :thumbup:
RaduM:
Daca nu este autobuz cum se va face cu transportul zonal ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă