Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019
Camelia M:
Eu o sa ajung la Predeal cu trenul IR 1586 (Ciulnița - Plecare la 06:38 ; Bucuresti Nord 08:05 - Ploiesti Vest 08:46 - Predeal Sosire la 09:59).
De la gara Predeal pana la pensiunea Cool sunt cam 20 de minute de mers pe jos.
IORDAN:
Buna dimineata.
Multumesc de informatii.
O zi frumoasa la toata lumea.
:)
Matei Mihaela:
Buna ziua!
Si eu vin din Constanta cu trenul de 5,20 si ajung in Predeal la 9,59. Mi-ar face placere sa ne dam un punct de intalnire in gara la Predeal sa ne indreptam catre cazare.Ma refer la Camelia M si altor doritori care vin cu trenul in dimineata de 22 martie.(0726374338 este nr meu sa ne putem contacta).
Vis:
Iulian, daca nu rezolvați voi cu o camera suplimentara si ma cazez la o pensiune aproape, ma pot alatura grupului la urcat pe munte?
wonderland:
Vis, eu cred ca nici nu sunt camere suplimentare si ca s-au scos atatea locuri cate are pensiunea.
Iulian nu se ocupa de cazari. Nici nu intra pe forum, din ce am observat. Rolul lui de insotitor de grup si ghid in drumetie incepe dupa ce primeste lista cu componenta grupului primita din agentie. Deci are responsabilitati legate doar pentru cei care sunt pe lista primita, formata din cei care au rezervare facuta pe site. Sau, oricum, rezervare si plata, facute prin agentie.
Daca citesti putin pe site cum sunt impartite rolurile intre SCT si agentie, o sa intelegi mai bine.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă