Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 22 - 24 martie 2019

<< < (3/18) > >>

stefania stefania:
Buna Catale,
Din pacate nu pot merge in aceasta excursie,intelesesem ca mergem mai multi din pitesti,sa stiti de mine
O zi frumoasa

catale:
Ștefania , asa am înțeles și eu ca ar mai fi persoane din Pitești.
Nu are nimic bem o cafea pana la următoarea excursie.
Da-mi te rog o formă de contact.

IORDAN:
Buna seara.
Sunt din Iasi, dar doresc sa ma atasez grupului la Ploiesti. Este posibil sa fiu si eu trecuta pe lista pentru un loc in microbuz ?
Pentru plate celei de a 2-a transe, trebuie sa astept factura sau pot sa depun in acelasi cont in care am depus avansul ?
Sa speram ca vremea va tine cu noi.
Multumesc pentru lamuriri si o seara linistita.

wonderland:
Iordan, eu vad ca scrie asa:

--- Citat din: admin din Joi, 22 Noiembrie 2018, 16:32 ---
*Transport pana la destinatie. Va fi organizat pe urmatorul traseu: Bucuresti - Ploiesti - Predeal. Daca sunteti din Bucuresti sau din zona de conexiune, veti fi trecuti automat pe lista de transport.

--- Terminare citat ---
Tu, fiind din Iasi, nu esti pe zona de conexiune. Deci, cred ca e mai potrivit sa intrebi direct in agentie daca poti fi trecuta pe lista de transport.
Da, poti sa depui in acelasi cont, trimiti copie dupa OP in agentie. Si primesti si factura.

Sa aveti vreme buna si sa va creati o atmosfera faina!

Stefania, confuzia a aparut din mesajul tau:

--- Citat din: stefania stefania din Luni, 11 Februarie 2019, 20:01 ---Gata,m-am inscris si eu.
Ce mai trebuie facut? :)

--- Terminare citat ---
Postat aici, pare ca te-ai inscris la excursie si vrei sa afli ce e de facut mai departe.

Catale, eu nu va cert, ca n-am asa prerogative. Doar va...orientez, in calitate de membru mai vechi.
De exemplu, te orientez sa nu mai fii asa incisiv si insistent cu invitatiile la cafea pe forum. Ai rabdare sa cunosti si sa te cunoasca lumea in excursie.

mery_an:
Buna ziua!
Merge cineva din Sibiu sau imprejurimi in aceasta excursie? Intreb in ideea de a calatori impreuna.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă