Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Povesti in natura si distractie. 1 - 5 mai 2019
PGabriela:
Am luat la cunoștință. La întoarcere nu mai merg la Sibiu cum era inițial, rămân în Deva, am legătura directă.
admin:
Plecare 01.05.2019 din Bucuresti, 07:00 Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu
Nume si nr de telefon sofer: SORIN Tel 0761/669812
Nr masina: B 384NEW
krondia:
Vreme buna, un grup fain, vesel si locuri de poveste... Am hoinarit, am cantat si am dansat impreuna, am mai facut si cate o spirala...
Ansamblul de dans SinglesCamp a fost din nou la inaltime si a fost rasplatit cu o jumatate de tort de catre alti oaspeți ai pensiunii prezenti la o aniversare...
M-as bucura sa ne mai intalnim si cu alte ocazii, sa mai imbunatatim repertoriul...
«Mac-mac», prietenii stiu de ce...
PGabriela:
O acțiune valoroasa. Mi-a placut la maxim discutiile si informatiile primite.
Grupul foarte deschis la comunicare, vesel, tolerant.
Mulțumesc! Diana, Claudia, Angela 1, Angela 2, Carmen, Liliana, Irina, Călin, Tibi, Gicu, Dan, Daniel, Radu, Florin pentru aceste zile calme si vesele (sper ca nu am omis pe nimeni).
A fost cea mai faina lectie de istorie din viata mea tinuta in aer liber, in plina ploaie sub adapostul frunzelor.
Nu ne-a speriat ploaia, asa ca a doua zi ne-a lasat in pace sa ne putem desfasura programul in voie.
In incercarea mea de a juca tenis de masa pt prima oara , multumesc baietilor ca mi-au acordat aceasta sansa. Regret ca nu am avut mai mult timp pt asta.
Diana, DA! De acord sa ne regrupam sa dantuim, sa largim repertoriul. Promit sa-mi fac tema de casa până la următoarea ora de dans :) mac-mac !
RaduM:
Desi miercuri a plouat zilele urmatoare a fost o vreme numai buna de calatorit , innorat dar nu a plouat , temperatura placuta . Am descoperit niste locuri de poveste la care vroiam mai de mult sa ajung . Ii multumesc Dianei ca a avut intuitia sa ne duca sa vizitam castelul corvinilor in haine de sarbatoare si a ales momentul potrivit pentru toate vizitele. Am incheiat vizitarea cetatilor cu Sarmisegetusa Ulpia Traiana unde am avut parte de o prezentare frumoasa facuta de directorul muzeului din Sarmisegetusa cu care am avut parte si de discutii pe teme istorice care ne-au ramas in suflet , singurul regret este ca nu l-am avut ca si ghid pe acest om la toate cetatile vizitate . A fost o excursie mai frumoasa decit mi-am imaginat .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă