Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Povesti in natura si distractie. 1 - 5 mai 2019
PGabriela:
Buna ziua! tuturor.
Diana, stiu ca-ti sunt cunoscute detaliile in privinta mea, dar scriu aici pentru ca acestea sunt regulile singlesc campului si le respect.
Vin din Tg Mures - Sibiu. De acolo ne atasam grupului.
Angela T:
Salutare, tuturor! S-a insufletit atmosfera pe forum. Urmaresc excursia de ceva vreme, asa ca m-am inscris si eu. Vin din Bucuresti.
Angela T:
Lista transport din Bucuresti:
1. Angela T.
noiembrie:
N-am ajuns la Sarmisegetusa ,desi am fost de cateva ori la Hunedoara,lacul Cin-cis,Geoagiu.Drumul ne-a impus sa facem cale intoarsa ,mai ales pe ploaie.
Din respect pentru stramosi,toti ar trebui sa ajungem acolo,macar o data.De-ar fi avut bulgarii locurile astea ,s-ar fi priceput sa le puna in valoare !
Cu un ghid ca Diana si un grup inchegat,simt ca am putea sa calatorim in timp,sa ne bucuram de taine ...
krondia:
Si nu doar bulgarii.. In Grecia vezi mai la tot pasul indicatoare spre obiective care nu au toate valoarea locurilor noastre.
Zona cetatilor dacice chiar are ceva magic, simti intr-adevar energia locurilor. Si nu spun asta doar pentru ca sunt de-a locului.
Multumesc, @noiembrie pentru aprecieri!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă