Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
costi31:
Microbuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1. Corneliu Borzan - Sibiu
2. Crina Dima - Pitesti
3. Monica B - urcare Sibiu
4. Maria G - urcare Sibiu
5. Nina M - urcare Bucuresti
6.Rodica R-urcare Bucuresti
7.Cristina M -urcare Bucuresti
8. Vistiana - București
costi31:
Celalalt microbuz . Microbuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel este plin ...
Deci a mai ramas acesta pana maine ... Va doresc o vacanta faina ! asa ca de la un coleg la altul restul faceti voi ... :bow: *|* :yeah:
Onix:
Buna ziua, tuturor ! Încă o excursie reusită marca Singles Camp ! Temperatura a fost încălzită de voie bună, iar norii s-au speriat de hohotele noastre de râs. Important este că ne-au lăsat să facem traseul montan, să vizităm ceea ce ne-am propus, restul sunt doar amintiri plăcute..... :flori:
wonderland:
Pana puneti voi fotografii si impresii, am gasit eu pe net o imagine cu Cimitirul Vesel, noaptea. In noaptea de Inviere, cred. Mi s-a parut speciala, oricum diferita de imaginea cu care suntem obisnuiti.
Onix:
Eu astept cu nerabdare pozele Lidiei, am ramas fara baterie la telefon :angel:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă