Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019

<< < (7/14) > >>

GabrielStanescu:
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5 Mirela B
6.Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani

GabrielStanescu:
Am fost  norocos ca nu am prins loc in Tara Motilor, pentru ca am gasit loc la Maramures unde imi doream mai mult sa ajung si asta e o mare bucurie . M-am inscris pe lista de transport, rezervare e facuta doar sa platesc putin mai tarziu si gata merg si eu cu voi

wonderland:
Ciudat, ca zici ca ai prins loc, Gabriel! :blush:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018, 11:54 ---11.03.2019
Nu mai sunt locuri disponibile.

--- Terminare citat ---

O fi rămas formularul de rezervare deblocat, sau o mai fi renuntat cineva? :(

GabrielStanescu:
Se pare ca am avut eu sansa sa se intample ce mi-am dorit. Cand dorintele sunt atat de puternice, poate totul ia cotur in jurul lor sa fie in indeplonite, ce sa zic.  Posibil sa fi renuntat cineva si sa se creeze un loc liber . Eu sunt incantat de locul unde merg acum pentru ca de mult am vrut sa vad Maramuresul, oamenii, locul ce-au creat, am inteles ca gatesc bine .

eClau:
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5 Mirela B
6.Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă