Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului si distractie! 1 - 4 august 2019

<< < (26/30) > >>

admin:
Pentru a putea fi identificati de catre agentie, este foarte important sa va inscrieti asa cum am solicitat: prenumele + initiala numelui. Asa va veti pastra anonimatul si proteja identitatea, dar ne dati si noua posibilitatea sa va identificam pentru a transmite soferului lista de imbarcare. Acolo unde in agentie se intalneste o situatie ca cea de mai sus, fetele inlocuiesc nickname-ul cu prenumele. Poate unora li se pare mai putin important, dar asa cum am explicat, munca din spate de a corecta, modifica, controla cere timp si efort, pe care din pacate nu avem de unde-l oferi. Va ajutam cu cat putem, dar trebuie sa ne ajutati si voi, respectand exact si cu atentie, ceea ce solicitam. Este foarte simplu: se ia lista anterioara cu copy/paste, se introduce in chenarul de raspuns si se adauga prenumele si initiala numelui. Daca va retrageti luati ultima lista cu copy/paste, asezati-o in chenar si scoateti inscrierea facuta anterior. Asa lista va fi mereu curata.

Trebuie sa intelegeti ca Singles Camp este o actiune nationala, vin oameni din toata tara, nu doar din Bucuresti de exemplu. Daca ar veni dintr-un singur loc ar fi foarte simplu: am comunica tariful de excursie cu transportul inclus, locul de imbarcare, data si ora si asta ar fi tot. Asa insa vin oameni din toata tara si din Iasi si din Timisoara si din Constanta si din Bucuresti. Incercam sa creem rute la care sa se poata face conexiunea, comunicam puncte de imbarcare multiple. Dar pentru asta avem nevoie de o comunicare corecta din partea voastra. Altfel trebuie sa facem supozitii, sa vedem mereu daca lista este corecta si corectata de modificari...

Gabi sb:

--- Citat din: Dana Hd din Luni, 29 Iulie 2019, 13:40 ---am pierdut informatia cu achitarea transportului :( cat trebuie sa achit, daca ma urc din Orastie? ca fac plata dupa masa.
[/quote

Buna Dana.
Nu ai `pierdut` nici o informatie. Pe prima pagina se specifica o valoare aproximativa a transportului pe ruta Sibiu-Sasca Romana, aceata suma depinzand de gradul de ocupare al microbuzului. Tot acolo (in descrierea excursiei) se specifica
ca `Tarifele de transport se vor achita insotitorului de grup, in prima seara, urmand ca aceasta sa achite insumat cele doua transporturi de la Bucuresti si de la Sibiu.`
Deci banii ii vom da Lidiei cand ajungem la destinatie, in functie de numarul de kilometrii pe care ii parcurgem cu microbuzul.
--- Terminare citat ---

tommi_f1master:
Suntem multi si asta mi se pare super  :smitten: pare ca o sa fie o excursie cu toate ingredientele necesare pentru ceva bun, bun!  :angel:

Cat priveste numele din microbuz (autocar mai degraba la cati suntem), apare si la mine o mica diferenta intre lista pe care m-am trecut singur (Ion A.) si lista de la agentie (Alexandru I.), dar nu ma indoiesc ca tot de mine e vorba. Avand in vedere ca numele meu de familie seamana cu un prenume obisnuit, toata viata lumea care a intrat in contact cu mine le-a incurcat, deci m-am obisnuit  :bow:

tomy:
Salutare!
De unde se pleaca din Bucuresti?
Probabil ca nu am observat eu acest detaliu pe site.... ?? :
Multumesc anticipat pentru raspuns,
Tomy

lidia.Iasi:
Tommi, ai dreptate, are toate ingredientele pentru a iesi ceva bun. :thumbup: Este una din excursiile mele de suflet, o zona tare frumoasa, cu o natura unica si imi doresc sa petrecem 3 zile de drumetii si voie buna in raiul din Parcul National Cheile Nerei – Beusnita.
Traseele sunt destul de lungi dar daca iubiti natura, aveti putin antrenament, echipament si perseverenta, le vom parcurge fara probleme.
Echipament:
-   Bocanci sau pantofi de trekking cu talpa aderenta. Este important sa aveti incaltaminte comoda si purtata pentru a nu face bataturi.
-   Pantofi/sandale de apa. Traversam albia Nerei care e plina de pietre
-   Pantaloni lungi elastici, lejeri
-   Tricouri tehnice de drumetie. Bumbacul nu este indicat pt ca o sa transpirati mult si se usuca f greu asa ca o sa simtiti in permanenta senzatia de umezeala.
-   Haina de ploaie
-   Sapca/crema protectie solara
-   Recipiente pt apa (1,5 – 2l). Nu prea avem izvoare pe traseu
-   Lanterna
-   Rucsacel de tura in care sa va incapa haina de ploaie, un tricou de schimb, o pereche de pantaloni scurti, apa, gustarile pt pranz)
-   Costum de baie (pensiunea are o piscine)
Mese:
-   Micul dejun si cina sunt tip grup
-   Pranzul va fi pe traseu (este un magazine in sat de unde ne mai putem aproviziona sau puteti comanda sendvisuri la pensiune(4lei)
Transportul:
Agentia va afisa cel tarziu maine dimineata detaliile si datele de contact ale soferilor

Eu voi insoti grupul din Sibiu. Pentru conexiunile de pe traseul Sibiu _ Sasca Romana aveti orele si locurile unde oprim. Nr meu este 0743122214. Ma puteti contacta daca vreti sa urcati din alta parte de pe traseu.

Sibiu - ora 9.00 Piata Garii (parcarea de vis-a-vis de bisericuta)
Orastie - ora 10.15 (benzinaria MOLde pe Bd. Armatei)
Caransebes - 12.15 (Parcul G. Dragalina de pe Bd N. Balcescu)
Resita - 13.30 (Rompetrol, langa Muzeul Locomotivelor)

Drum bun, ne vedem joi la Pensiunea Cheile Nerei.  :dance:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă