Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului si distractie! 1 - 4 august 2019
Cristina V.:
Am inteles! Multumesc pentru orar. Am sa incerc sa ma organizez in functie de acesta. Inteleg ca orele sunt orientative, insa pentru a definitiva rezervarile pentru transportul dus-intors am marea rugaminte sa postati orarul si pentru intoarcere cat mai repede posibil. Va multumesc!
admin:
Am discutat acum in agentie referitor la trei intrebari care s-au pus aici:
cosmina.a M-ai intrebat daca esti pe lista de transport de Bucuresti, pentru ca acolo apare Cosmina R in loc de Cosmina A. In Răspuns #96, chiar anterior postarii tale apare Cosmina A. Deci esti pe lista, am inteles ca intre timp ai si discutat in agentie. Dar atentie, pt a confirma transportul trebuie sa-l achiti. Inca in agentie nu s-a primit informarea ca ai platit acest serviciu optional.
Cogi M-ai intrebat daca pe lista refacuta in agentie, Ecaterina I. C este acelasi lucru cu Ioana C. Te numesti si Ecaterina, iar in lista de rezervare asa erai identificata. Deci esti inscrisa ..."nu o sa te trezesti" ca nu poti veni cu noi... :)
magda68 M-ai intrebat daca esti la pozitia 5, Magdalena I si daca cineva te-a inscris pe lista. Da, tu esti la pozitia 5, si cred ca adaugarea s-a facut din agentie, probabil dupa ce au vazut ca ai achitat transportul.
Astazi va aparea inca o lista aici pe forum, in care Nicoleta, din agentie, o sa treaca si observatiile ei, tot ce a putut afla de aici si din convorbirile telefonice. Va verifica am inteles si daca toata lumea a platit si va afisa cine are astfel confirmat transportul.
micky:
Buna ziua. In lista finala de transport din Bucuresti, va rog confirmati-mi pe ce pozitie sunt inscrisa intrucat eu ma inscrisesem pe pozitia 17 pe numele Micky C.
Dana Hd:
am pierdut informatia cu achitarea transportului :( cat trebuie sa achit, daca ma urc din Orastie? ca fac plata dupa masa.
Bon Voyage - interne:
--- Citat din: micky din Luni, 29 Iulie 2019, 13:38 ---Buna ziua. In lista finala de transport din Bucuresti, va rog confirmati-mi pe ce pozitie sunt inscrisa intrucat eu ma inscrisesem pe pozitia 17 pe numele Micky C.
--- Terminare citat ---
Buna ziua! Sunteti trecuta la numarul 8. Mihaela C.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă