Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului si distractie! 1 - 4 august 2019

<< < (24/30) > >>

serena64:
Transport SIBIU:
1. Daniela D. - din Hateg
2. Simona A. -  din Sibiu
3. Rodica M. - din Caransebes
4. Petrascu G.
5. Calin S. - din Orastie
6. Cristina V.
7. Tania P. - din Resita
8. Claudia Z - din Orastie
9. S. Iordan
10. Ficuta G. - din Resita

Dana Hd:
Transport SIBIU:
1. Daniela D. - din Orastie
2. Simona A. -  din Sibiu
3. Rodica M. - din Caransebes
4. Petrascu G.
5. Calin S. - din Orastie
6. Cristina V.
7. Tania P. - din Resita
8. Claudia Z - din Orastie
9. S. Iordan
10. Ficuta G. - din Resita

Mi-am modificat locul de urcare in mmicrobuz. Poate e important sa anunt asta din timp.

magda68:
Va multumesc frumos.
Astept cu nerabdare ziua de joi.
O saptamana minunata tuturor!

Cristina V.:
Oare pentru plecarea din Sibiu ora de plecare ar putea fi putin schimbata, respectiv 9.30, in loc de 9? Va intreb asta pentru ca voi veni din Cluj si este un autobuz care pleaca la 6.00 din oras si ajunge la Sibiu la 9.15 la Autogara Transmixt de langa gara CFR. Astept raspunsul dumneavoastra.

Va rog frumos, daca nu se poate modifica ora de plecare, sa postati orele aproximative la care va ajunge autobusul pr traseu, pentru a ma putea organiza. Iau in calcul varianta de a lua trenul de dimineata catre Orastie si de a ma urca de acolo. Sau de a innopta in Sibiu.

Va multumesc!

admin:
Am rugat in agentie ca astazi sa fie reluata lista, reverificata astfel ca o sa va pot da raspunsurile la intrebarile referitoare la inscrierea la transport.

Cristina V, din pacate nu schimbam ore de plecare, pentru ca in acest fel s-ar crea impresia si pentru alte excursii ca exista o flexibilitate si atunci s-ar solicita permanent acest lucru, fondat sau mai putin intemeiat.

Iti raspund cu privire la orele aproximative:

Sibiu – Sebes Alba 9.45 - Orastie 10.15 – Hateg 11.30 – Caransebes 13.00 – Resita 13.45 - Oravita 14.45 – Sasca Romana 16.00

Orele sunt aproximative pentru ca depindem de trafic, de orele soferului, de pauze.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă