Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului si distractie! 1 - 4 august 2019
IORDAN:
--- Citat din: Gabi sb din Vineri, 26 Iulie 2019, 00:36 ---Locul de plecare din Sibiu este indicat pe prima pagina a topicului, la PROGRAM
`1 august Plecare Bucuresti: ora 7.00 si se ajunge dupa cca 9-10 ore, adica la 17.00, la Sasca Montana. Plecarea din Sibiu ora 9.00 din Piata Garii (parcare, in fata Bisericutei). Se ajunge cam in acelasi timp cu cei din Bucuresti.`
--- Terminare citat ---
Mulțumesc Gabi de informație.
Bon Voyage - interne:
--- Citat din: magda68 din Vineri, 26 Iulie 2019, 15:43 ---Revin la postarea mea de mai inainte. Vad ca la pozitia 5 exista Magdalena I. Cred ca eu sunt :)
Daca este cineva care m-a inscris pe lista ii multumesc frumos.
Astept un mesaj de la dumneavoastra ca sa stiu daca pozitia 5 imi apartine sau v-a trebui sa gasesc alt mijloc de transport.
O zi frumoasa tuturor.
Scuze de confuzii.
--- Terminare citat ---
Buna ziua! V-am notat din tabelul nostru, dupa plata pe care ati efectuat-o, automat la numarul 5.
DB-01-VIN:
Buna ziua. Daca apare vreun loc liber la acest eveniment prin renuntare/ imposibilitatea participarii vreunei persoane, cu drag ii pot lua locul. Stiu ca este tarziu, am zis totusi sa postez. Au mai fost cazuri cand din diferite motive unele persoane nu puteau participa. Pot veni cu masina personala sau cu microbuzul din Bucuresti sau de pe traseu. Weekend placut tuturor. Radu Ropotan, Targoviste.
eClau:
Transport SIBIU:
1. Daniela D. - din Hateg
2. Simona A. - din Sibiu
3. Rodica M. - din Caransebes
4. Petrascu G.
5. Calin S. - din Orastie
6. Cristina V.
7. Tania P. - din Resita
8. Claudia Z - din Orastie
IORDAN:
--- Citat din: eClau din Sâmbătă, 27 Iulie 2019, 16:50 ---Transport SIBIU: