Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 16 - 19 mai
Vio7:
Buna ziua,
Indraznesc sa intreb....exista o doamna doritoare sa participe la aceasta minunata excursie in locul meu? Daca nu, nu!
PS Am mentionat doamna intrucat partajarea pe camere este facuta si nu vreau sa incurc lucrurile.
spirit jucaus:
Bună seara ! f-1969 ,spre Constanta revin si eu, cam incertă ora de intoarcere, sa vedem orientativ macar. Eu am riscat si mi-am luat bilet la tren, la 20.10.
viorica samoila:
Depinde de cum va organizati cu plecarea de la pensiune dimineata, cat timp pierdeti in pauzele de pe traseu, cat de intelegatori sunt colegii de drum. Noi anul trecut am ajuns in jur de ora 19 . Distractie maxima si vreme buna.
Vio7:
Buna ziua,
Nu mai este valabil anuntul meu referitor la gasirea unui inlocuitor intrucat voi reusi sa particip. *|* *|* *|* La buna vedere!
spirit jucaus:
Mulțam fain , viorica samoila :kissing:, era de la sine inteles ca depinde de cum se organizeaza intoarcerea, dar... orientativ .Spor tuturor la pregatiri ! *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă