Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 16 - 19 mai

<< < (5/19) > >>

spirit jucaus:
DESCHIDEM LISTA DE TRANSPORT:

Traseul 1 Bucuresti - Pitesti - Slatina - Craiova - Strehaia - Drobeta Turnu Severin - Orsova - Moldova Noua - Sasca Romana

1. Zamfir Adriana Violeta
2. Mihaela Matei
3. Violeta N.
4.

Traseu 2 Sibiu – Orastie – Hateg – Caransebes – Resita - Oravita – Sasca Romana si retur pe acelasi traseu

1.

spirit jucaus:
Bun gasit !
Am inteles ca postam listele in paralel cand ne completam numele !
Mihaela...salutari  *|*...dar ai trecut doar traseul din Bucuresti, am revizuit eu lista. Pana sa mi trec eu numele, te-ai strecurat intre 2 Violete  ;D....tocmai ma amuzam ca facem bolta cu flori pt. lista din Bucuresti :flori:
Salutari si Violetei Z. :flori:

Vio7:
Multumesc pentru salutari. Toate cele bune si la buna vedere!  *|*

f-1969:
DESCHIDEM LISTA DE TRANSPORT:

Traseul 1 Bucuresti - Pitesti - Slatina - Craiova - Strehaia - Drobeta Turnu Severin - Orsova - Moldova Noua - Sasca Romana

1. Zamfir Adriana Violeta
2. Mihaela Matei
3. Violeta N.
4. Daniela-Mirela F.
5.

Traseu 2 Sibiu – Orastie – Hateg – Caransebes – Resita - Oravita – Sasca Romana si retur pe acelasi traseu

1.

george5128:
DESCHIDEM LISTA DE TRANSPORT

Traseul 1 Bucuresti-Pitesti-Slatina-Craiova-Strehaia-Drobeta Turnu Severin-Orsova-Moldova Noua-Sasca Romana

1.Zamfir Adriana Violeta
 2.Mihaela Matei
 3.Violeta N.
 4.Daniela-Mirela F.
 5.

Traseu 2 Sibiu-Orastie-Hateg-Caransebes-Resita-Oravita-Sasca Romana si retur pe acelasi traseu

1.Gheorghe M.
 2.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă