Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019

<< < (2/11) > >>

admin:
Am avut acum cateva cazuri, am sunat si noi sa vedem ce se intampla la nivel de servere. Am primit promt si raspunsul: au fost si sunt mai multe atacuri cibernetice (au aratat si la televizor continuu aceasta stire, Microsoft fiiind cei care au informat Romania ca este una dintre tintele principale), care au determinat cresterea nivelului de filtrare. Multe din Email-uri sunt oprite la coada, in flux, iar cand le vine randul, multe ajung in SPAM. Valabil in toate corespondentele, nu doar aici in Singles Camp.

M-am uitat in spate, am propus o modificare celor de la soft si poate merge mai usor...

Bon Voyage - interne:
DESCHIDEM LISTA DE TRANSPORT PE RUTA : Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus si retur. Microbuz 19 locuri.

1.

Plecare din Sibiu, 8 locuri, microbuz GHID IULIAN:

1.

Bon Voyage:
Avem rugamintea sa va inscrieti pe listele de transport ,sa mentionati locul de imbarcare (doar cele mentionate pe  traseu) si sa efectuati plata acestuia la cea de-a doua rata.
1 mai este o perioada foarte aglomerata si pentru transportatori deaceea trebuie ca aceste rezervari sa se faca din timp.
Multumim pentru intelegere.

Madalina:
Buna ziua! La ce ora ajunge microbuzul in Alba? Sa stiu cum ma organizez cu transportul....

wonderland:
Ca sa se organizeze transportul trebuie mai intai sa faceti ce scrie in mesajul postat de agentie (plata transport cf tarifelor de pe pagina 1+inscriere pe lista) :coolsmiley:

Detalii legate de ora plecarii, nr. sofer etc, cu cateva zile inaintea plecarii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă