Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 1 - 5 mai 2019

<< < (3/11) > >>

wonderland:
Dupa lipsa de reactie pe aici, incep sa cred ca e un grup format integral din nou-nouti.  :( ::)

Madalina:
Salutare! Exista posibilitatea sa ma conectez la microbuz in Alba?

admin:
Madalina, azi e prima mea zi de birou. Asa cum anuntasem pe forum, am fost plecat in Caraibe si am avut posibilitati minime de accesare a net-ului. Iti raspund acum. Da, te poti conecta la Alba Iulia, microbuzul va trece asa cum explicam, pe acolo. Repet inca o data, completand si cu Alba Iulia, traseul acestuia cu punctarea orelor si a locurilor de intalnire:

Plecare din Bucuresti, 1 Mai ora 6.00 statia de benzina Mol Pacii. La Pitesti va opri in jur de ora 7.30, la benzinaria Petrom, Bulevardul Nicolae Balcescu 133 (iesirea spre Bascov), la Rm Valcea va ajunge in jur de ora 9.00 (urcare statia Petrom Calea lui Traian 269, iesirea spre Calimanesti) iar la Sibiu in jur de ora 11.00 - 11.30, statia va fi OMW Aeroport (Str. Alba Iulia 114). La Alba Iulia, statia de urcare va fi Autogara, o sa se ajunga acolo in jur de ora 12.30. La Garda de Sus veti ajunge in jur de ora 14.30.

Toate orele de intalnire sunt informative, este posibil ca datorita traficului de 1 Mai sa apara pe traseu diferite intarzieri. Cu 1 -2 zile inainte de plecare o sa aveti numarul soferului, va fi nevoie sa tineti legatura cu el pentru conexiuni.

Bon Voyage a deschis listele de inscrie pentru transportul pana la destinatie. Inca nu vad nici o reactie. Va reamintesc ca forumul este singurul loc in care se fac informari si comunicari si implicit, DOAR aici va puteti inscrie pentru transport. Nu asteptati deci sa fiti sunati din agentie, sau sa vi se trimita Email, pentru ca nu se va intampla asta. Ca si rezervari lucram ca o platforma online, deci toate operatiile de rezervare se fac aici sau pe site.

Reiau mai jos listele de inscriere:

DESCHIDEM LISTA DE TRANSPORT PE RUTA : Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus si retur. Microbuz 19 locuri.

1.

Plecare din Sibiu, 8 locuri, microbuz GHID IULIAN:

1.

Inscrierea este individuala, pentru aceasta aveti nevoie de un cont pe forum, asa cum va explicam la inscrierea in grup. Daca nu aveti, deschideti-va unul pentru a fi siguri ca puteti posta.

zsoka:
Buna ,
ne intalnim la destinatie ptr nu am legaturi si atunci vin din Sovata cu masina   :) daca mai are cineva prob de felul acesta si se afla pe directia mea atunci dati-mi de veste !

Madalina:
Mulțumesc, Gigi!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă