Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Toamna pe potecile Cindrelului si la stana. 20 - 22 septembrie 2019

<< < (3/4) > >>

Camelia M:

--- Citat din: Marta Mihaescu din Marți, 03 Septembrie 2019, 13:54 ---Buna ziua tuturor!
Am achitat avansul...sunt din Bucuresti. Mai este cineva din Bucuresti ca sa mergem impreuna cu masina? :)

--- Terminare citat ---
Buna! Eu ajung cu trenul in Bucuresti la ora 07:39 - Gara de Nord. Daca nu intentionezi sa pleci spre Sibiu mai devreme de ora 8 am putea calatorii impreuna. Adresa mea de email este camelia_munteanu@yahoo.com.

zambila:
Buna din nou. Revin cu o mare rugaminte catre toti participantii: ma poate lua si pe mine cineva din Sibiu vineri? Camelia, inteleg ca tu iei trenul din Bucuresti. La ce ora ajungi in Sibiu? Cum ajungi la pensiune?

estera:
Buna, colegi de excursie!
Eu voi ajunge doar vineri seara la pensiune pe ruta Medias-Sibiu , estimez pe la 18-19, in functie de trafic, conditiile meteo...
Voiam sa intreb daca meniul pt cina este stabilit sau e la alegere?
Spor la impachetat si drum bun!

Vicky:
 :flori:Buna! Eu o sa vin din Galati, nu ajung pana la Sibiu....ca sa pot lua pe cineva, dar pe traseul Galati-Focsani-Brasov....daca doreste cineva!?
Intentionez sa plec pe la 5-6 dimineata...sper sa ajung pana la 12.30.
Sa ne vedem cu bine si sa speram ca nu o sa ploua chiar atat de mult !!!

Drum bun tuturor !!! O0 ;)

livia_vl:
Buna,

Eu vin pe Valea Oltului din directia Valcea.
Daca doreste cineva putem sa ne intalnim la Talmaciu si sa mergem impreuna pana la pensiune.

O seara buna!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă