Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetie, distractie si masa ciobaneasca la stana. 31 mai - 2 iunie 2019

<< < (2/6) > >>

Flo76:
Buna!
Daca merge cineva cu masna la evenimentul din Marginimea Sibiului as vrea sa ma alatur si eu mentionez ca eu sunt din Brasov!

luminitaciobanu:
Buna! Sunt Luminita! Vad ca nu mai sunt doritori de plecare din Bucuresti, asa ca as putea veni la Brasov. Merge cineva cu masina din Brasov spre Marginime? Sau ce alte solutii ar fi? Multumesc anticipat😀

Nina Petre:
Bună Luminița,
eu am participat la tura de iarnă a acestei excursii și varianta de transport a fost autocar Buc-Sibiu, Autogara Militari, firma Transmixt, intri pe site-ul lor dacă vrei să vezi toate detaliile.
În Sibiu am stabilit întâlnirea cu o bună parte din grup iar de acolo, contra cost, ghidul, Iulian Pănescu ne-a transportat pe toți la pensiune.

luminitaciobanu:
 Multumesc mult pt raspuns, Nina! Incep sa ma lamuresc 😀O sa incerc sa vorbesc cu Iulian sa vad daca are deja cereri in acest sens. Daca ai putea sa mi spui, te rog, in afara de bocanci, pelerina ploaie si rucsac, sunt necesare si bete? Ca pt mine e o premiera. Merci din nou😀 Sa ai un weekend placut!

Nina Petre:
Iti spun parerea pe care mi-am format-o eu in legatura cu betele de trekking fiindca eram una dintre persoanele care anul trecut ti-ar fi zis ca nu ai nevoie de ele. Fix in excursia asta, pe langa rachetele de zapada, au fost necesare si bete si cu ocazia asta le-am testat si-am putut face diferenta. Senzatia mea a fost ca efortul depus a fost cu 50% mai mic!!! Asa ca ajunsa acasa mi-am cumparat niste bete interesante ca na, de-acum vor fi companioanele mele, sper, in multe drumetii!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă