Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe rachete de zapada in drumetie si la o masa de stana. 22 - 24 februarie 2019
florin69:
Cei care nu mai prind locuri pe scaune, probabil vor sta pe genunchii celorlalti, eventual, chiar si pe genunchiul soferului.... :happy:
Sebastian:
--- Citat din: Lila din Luni, 18 Februarie 2019, 10:22 ---Buna ziua !
Colegii din Cta aveti vreo propunere in ceea ce priveste transportul ,pentru a putea calatori impreuna ? sau ne descurcam fiecare cum putem.
--- Terminare citat ---
Cand mai lasi un mesaj lasa si un numar de tel pt ca altfel nu te putem contacta deoarece pe acest forum nu poti sa dai de o persona individual pt a ne uni fortele . Eu sunt Sebastian tot din Cta si am scris mai demult cine ar mai fi pt merge in gasca . Mobilul meu e 0722313153.
Sebastian:
--- Citat din: rysin din Miercuri, 20 Februarie 2019, 16:26 ---
Lista de transport, Sibiu ,ora 12
1.Delia J
2.Daniela R
3.Monica M
4.Clara B
5.Nina P
6.Vistiana
7.Cornelia P
8.Florin I
9.Laura G
10. Lili V
11. Sebastian P.
--- Terminare citat ---
MichelleMB:
Buna seara! Azi am reusit sa rezerv si eu un loc la autocarul care pleaca vineri la 6.00, din Bucuresti si ajunge la 12.30, in Sibiu, in parcarea Muzeului de Stiinte Naturale. As dori sa stiu daca mai dispune cineva de un loc in masina personala? Daca da, imi poate lasa un nr.de tel. ca sa luam legatura? In acelasi timp, il indic si eu pe al meu; este 0722534199. Va multumesc anticipat! Michelle
dana_dana:
Buna seara. Eu sunt deja inscrisa pe lista de transport, insa autubozul meu ajunge la 12.30. Am rugamintea sa ma asteptati . Multumesc pentru intelegere. O seara frumoasa
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă