Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe rachete de zapada in drumetie si la o masa de stana. 22 - 24 februarie 2019

<< < (3/25) > >>

dana_dana:
multumesc pentru raspuns
e prima oara cand intru pe forum si dureaza un pic pana ma familiarizez cu el ...

OK, urmez pasii indicati ... :)

dana_dana:
Lista de transport:

1. Clara
 2. Simona (Sunny)
 3. Florin I. /urcare Bucuresti
 4. Dana R/urcare Bucuresti

claravicula:
Buna tuturor, ma bucur sa vad ca se contureaza lista pentru transport.
Draga Simona, multumesc pentru oferta, o accept in caz ca nu ne iese altfel  ;)

Sper ca sarbatorile au trecut cu bine pentru toata lumea, eu de-abia astept evadarea asta in natura  :dance:

MichelleMB:
Bună seara! Înainte de toate, va doresc un An Nou cu multă sănătate, stare de bine, bucurii, armonie și experiențe împlinitoare! Am achitat și eu avansul pentru excursia cu "rachete, pe zăpadă", pe care abia o aștept. Am, insa, o mica dilema și accept bucuroasa un sfat: cum va trebui sa leg aceasta excursie de un sejur la Băile Tușnad rezervat mai demult (cu intrare fie înainte, fie  după excursia noastră), as vrea sa știu cum ar fi mai ușor de ajuns la Râul Sadului: plecand pe 22.02 cu grupul, din București, sau intorcandu-ma din Tușnad și trecând prin BV - unde cursa m-ar aduce în Autogara de Vest, 
in jur de 10.50. Altfel spus, există, printre cei înscriși, cineva care ar putea  sa mă ajute cu transportul din BV până la destinație ( dar începând cu ora 11.00)? Va multumesc anticipat pt. raspuns. Numai bine, tuturor!

krondia:
Am sa incerc sa iti raspund, sper ca am inteles corect ideea.
In primul rand, cum se incearca organizarea transportului din Bucuresti la Rau Sadului cu un microbuz, nu se pot propune alte variante de transport. Doar daca nu se strang minim 16 persoane  care sa opteze pentru microbuz se poate discuta despre grupaje individuale.
Chiar daca se va veni grupat cu microbuzul de la Bucuresti, cel mai probabil acesta nu va trece prin Brasov, exista o centura care ocoleste orasul. Autogara Vest se gaseste la iesirea din Brasov spre Sibiu.
Mai simplu mi se pare sa mergi la Tusnad la intoarcerea de la Rau Sadului - si in cazul in care nu se reuseste organizarea transportului cu microbuzul, de regula la intoarcere se creeaza mai usor legaturi, grupari pe masini.
Din Brasov exista si varianta de a ajunge la Tusnad cu trenul, sunt mai multe variante, cea mai buna fiind IR406 la 18:47 care face o ora pana in statiune.
Sper ca te-am ajutat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă