Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
florin69:
Ei, eu asa m-am obisnuit, premiul si creditul, doar cu buletinul.... :strambatura: , mai conteaza ce premiu? Premiu se fie.... Daca ma clasez in primii 25 doar cu buletinul, restul e poveste! *|*
florin69:
Apropos de costume, ar fi o varianta buna sa le inchiriem de acolo. De aici ,ori le cumperi, ori le inchiriezi de joi pana luni. Si intr-un caz si in altul, e mai scump. Acum depinde si ce tarife percepe doamna, sa nu ne scoata mai scump decat primele 2 variante. Si mai e treaba si cu masura. Daca nu-mi gasesc pe masura, sau masca nu-mi place , atunci chiar ca vin cu buletinul......... si castig marele premiu!!!!!! :happy:
marian1204:
--- Citat din: Sunny din Marți, 26 Februarie 2019, 15:11 ---fix de la costume vin, Gigi. *|* Daca stiam dinainteee, cred ca optam pentru doamna de la receptie :bow:
Doamna de la centrul de costume, mi-a spus ca au inchiriat si altii de acolo, tot pentru Sighisoara :giggle: :crazy2:
--- Terminare citat ---
Si eu am inchiriat din Bucuresti, zona Mihai Bravu! Daca stiam ca se poate aranja ceva in Sighisoara, nu ma mai complicam cu aducerea costumului din Bucuresti :D
marian1204:
--- Citat din: DINESCU DEORGETA din Marți, 26 Februarie 2019, 17:30 ---am omis inca ceva: se premiaza masca din buletin?..... wow!...... aici nu ma bazez!
--- Terminare citat ---
Daca s`ar premia "masca din buletin", as castiga detasat la categoria "cel mai urat participant" :D :D :D :D :D Pana la urma si asta este un premiu... nu? :D
wonderland:
Neee, va alintati degeaba voi, marian si florin, nu exista asa premii. Pentru ca in SCT sunt doar oameni frumosi! In plus nu se premiaza participantii ci...personajele. ;D
Masca e optionala, dar costumul e obligatoriu. :) Deci costum, buletin, voie buna si chef de distractie sa aveti!
Am zis! (asta o sa intelegeti dupa ce va intalniti cu tobosarul ;))
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă