Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019

<< < (19/27) > >>

wonderland:
Georgeta, nu-i chiar bai cu micile greseli de editare. Dar, incearca sa nu mai scrii cu majuscule. Stii ca, in codul scrierii pe internet, asta inseamna ca tipi la noi?  ;)
Hai, ca pare ca v-ati mai linistit si ca sunteti pe drumul cel bun cu organizarea transportului. Succces si nu uitati de costume si de voia buna!

Florin69 - ce premiu crezi ca iei cu masca din buletin? :giggle:

admin:
Pentru cei care nu au avut timp sau nu au stiut de unde sa-si procure costume de carnaval:

Vineri inainte de turul ghidat cu tobosarul cetatii, la receptie se va afla o doamna care are un salon de inchiriere de costume. Puteti discuta cu ea si sa va inchiriati astfel un costum.

Sunny:
fix de la costume vin, Gigi. *|* Daca stiam dinainteee, cred ca optam pentru doamna de la receptie :bow:
Doamna de la centrul de costume, mi-a spus ca au inchiriat si altii de acolo, tot pentru Sighisoara  :giggle: :crazy2:

DINESCU DEORGETA:

--- Citat din: wonderland din Marți, 26 Februarie 2019, 05:58 ---Georgeta, nu-i chiar bai cu micile greseli de editare. Dar, incearca sa nu mai scrii cu majuscule. Stii ca, in codul scrierii pe internet, asta inseamna ca tipi la noi?  ;)
Hai, ca pare ca v-ati mai linistit si ca sunteti pe drumul cel bun cu organizarea transportului. Succces si nu uitati de costume si de voia buna!

Florin69 - ce premiu crezi ca iei cu masca din buletin? :giggle:

--- Terminare citat ---
scuzeee! .... chiar n-am stiut acest amanunt!.... am eu o personalitate puternica, dar nu-mi permit sa tip la  nimeni!....in legatura cu transportul, ma linistesc abia cand ma vad in autocar!..... costum????.... sper sa-mi gasesc pe plac !..... voia buna ????!!!!!!..... o  am la purtator!!!!

DINESCU DEORGETA:

--- Citat din: DINESCU DEORGETA din Marți, 26 Februarie 2019, 17:27 ---scuzeee! .... chiar n-am stiut acest amanunt!.... am eu o personalitate puternica, dar nu-mi permit sa tip la  nimeni!....in legatura cu transportul, ma linistesc abia cand ma vad in autocar!..... costum????.... sper sa-mi gasesc pe plac !..... voia buna ????!!!!!!..... o  am la purtator!!!!

--- Terminare citat ---
am omis inca ceva:  se premiaza masca din buletin?..... wow!...... aici nu ma bazez!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă