Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
florin69:
Totul e sa-mi spuneti repede , sa am timp sa-mi pregatesc costumul si masca... Ori sa vin tot cu asta { din buletin}???!!! :D
Misona:
--- Citat din: florin69 din Luni, 25 Februarie 2019, 08:11 ---Tinand cont de ,,antecedente" , mi-e greu sa ma abtin ,sa nu profit de aceste renuntari, asa ca, daca la aceasta ora mai sunt libere cele doua locuri, unul l-as ocupa eu. Nu conteaza cum e , poate fi si loc de fata, tot il iau... :giggle: Spuneti-mi cum sa procedez, cui trebuie sa -i platesc?
--- Terminare citat ---
Buna Florin!
Locul meu e liber, a adevarat ca e loc de fete, dar daca e de accord si agentia si nu incurcam treburile, ti-l cedez cu drag!
Ma poti gasi la tel 0723 623 593, am platit agentiei numai 200 lei
O zi frumoasa si distractie placuta!
DINESCU DEORGETA:
--- Citat din: cristian t din Luni, 25 Februarie 2019, 07:00 ---In conditiile in care toti interesatii de un drum cu masina s-au retras cred ca o sa merg si eu cu microbuzul. Mersi Georgeta ca m-ai anuntat. La ce ora vrei sa pleci din Bucuresti?
--- Terminare citat ---
BUNA ZIUA
PAI EU CRED CA CEL MAI BINE ESTE CU AUTOCARUL DE LA ORA 7 (7.30) ; AVEM SUFUCUENT TIMP SA AJUNGEM PANA LA ORA 14, CAND AVEM INTALNIREA GRUPULUI LA HOTEL SIGHISOARA. ESTE OK! .... NE DEDEM LA AUTOGARA .. RITMULUI LA ORA 7 DIMINEATA!!!!!!
ZI FRUMOASA SA AVETI!
DINESCU DEORGETA:
SCUZE PENTRU GRESELILE DE EDITARE!!!!!! :D ;D
cristian t:
No problem. Da-mi te rog un telefon pe numarul anuntat sa vedem cum ne intilnim si ne recunoastem.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă