Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
marian1204:
--- Citat din: DINESCU DEORGETA din Duminică, 24 Februarie 2019, 17:54 ---MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU AJUTOR! AM CONTACTAT AUTOGARA DIN BUCURESTI (RITMULUI) SI SUNT PLECARI SPRE SIGHISOARA
DIN 2 IN 2 ORE!..... AUTOCARE CONFORTABILE SI NU ESTE NEVOIE DE REZERVARE. INTELEG DIN DISCUTII CA VOR MAI FI PERSOANE CARE DORESC SA MEARGA LA ACEEASI EXCURSIE. TOATE CELE BUNE SI SA NE VEDEM CU BINE !
--- Terminare citat ---
Eu si inca o persoana am ales sa plecam spre Sighisoara cu microbuzul de 7.30. Vom ajunge in Sighisoara la ora 13 si vom avea timp suficient sa cautam si sa ajungem la hotel pentru check-in. Aceeasi persoana si cu mine am hotarat sa revenim din Sighisoara cu microbuzul de 14.30 (vom fii in Bucuresti la ora 20). Daca vrei, poti venii cu acelasi microbuz ;) Ne intalnim toti 3 in autogara si vom avea timp suficient sa socializam in 3 ;) Ne va fii si mai usor sa ne descurcam in Sighisoara ;)
AUGUSTA:
Din Timisoara merge cineva la Sighisoara?
cristian t:
In conditiile in care toti interesatii de un drum cu masina s-au retras cred ca o sa merg si eu cu microbuzul. Mersi Georgeta ca m-ai anuntat. La ce ora vrei sa pleci din Bucuresti?
Lenush:
Buna, din Craiova merge cineva la Sighisoara? Multumesc.
florin69:
Tinand cont de ,,antecedente" , mi-e greu sa ma abtin ,sa nu profit de aceste renuntari, asa ca, daca la aceasta ora mai sunt libere cele doua locuri, unul l-as ocupa eu. Nu conteaza cum e , poate fi si loc de fata, tot il iau... :giggle: Spuneti-mi cum sa procedez, cui trebuie sa -i platesc?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă