Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019

<< < (16/27) > >>

emanuela25.sv:
Am inteles. Multumesc de lamuriri!

marian1204:

--- Citat din: emanuela25.sv din Duminică, 24 Februarie 2019, 16:10 ---Am inteles. Multumesc de lamuriri!

--- Terminare citat ---

My pleasure!

admin:
Georgeta se referea la excursia in sine, la Sighisoara. Pentru Crit, banii se vor strange acolo si plati direct proprietarului pensiunii. Tot el se ocupa si de inchirierea microbuzului, asa ca lor o sa le achite Gusti, dupa ce strange banii de la participanti. Pt actiunile ex, din moment ce transmiteti un Email nu mai este mevoie sa asteptati confirmare, este suficient ca l-ati trimis. Agentia va trece in lista in mod automat. Nu exista greseli...pana acum. :)

emanuela25.sv:
Thanks! Particip prima data si nu stiu prea bine ce si cum. Intreb mai bine :coolsmiley: Am rezolvat cu transportul, vin cu masina personala, am facut rost de costumatie si abia astept sa vin, iar daca tot se mai face vreo excursie vreau sa merg. Multumesc de informatii!

DINESCU DEORGETA:

--- Citat din: cristian t din Duminică, 24 Februarie 2019, 15:26 ---Georgeta poti merge cu mine. Doar sa ajungi la o ora rezonabila in Bucuresti sau sa vii de seara si sa dormi la vre-o ruda.

--- Terminare citat ---
MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU AJUTOR! AM  CONTACTAT AUTOGARA DIN  BUCURESTI (RITMULUI) SI SUNT PLECARI SPRE SIGHISOARA
DIN 2 IN 2 ORE!..... AUTOCARE CONFORTABILE SI NU ESTE NEVOIE DE REZERVARE. INTELEG DIN DISCUTII CA VOR MAI FI PERSOANE CARE DORESC SA MEARGA LA ACEEASI EXCURSIE. TOATE CELE BUNE SI SA NE VEDEM CU BINE !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă