Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019

<< < (11/27) > >>

Sunny:
Hey, ati rezolvat cu costumele? Eu merg astazi la un centru de inchiriere sa vad ce ma ispira  *|* :dance: :yeah: :thumbup:

emanuela25.sv:
Sunt singura moldoveanca? Inca nu m-am hotarat cu ce sa vin. As dori sa particip la actiunea de la Crit. Trebuie sa platesc in avans sau la fata locului?

wonderland:
emanuela25.sv :blush:

--- Citat din: admin din Luni, 18 Februarie 2019, 13:50 ---Deci daca doriti sa participati, transmiteti un Email pe office@bonvoyagesibiu.ro mentionand numele, prenumele si "Inscriere la pranz Crit"

--- Terminare citat ---
Gasesti mesajul integral despre cum si cand va inscrieti pentru Crit postat de Gigi/Admin pe pagina 3 a acestui topic.

Nicoletaborcan:
Buna dimineata as vrea sa stiu si eu... cu ce pot ajunge in Sighisoara deoarece acum am vazut ca nu avem asigurat transportul...?

wonderland:
Buna dimineata. Ca nu aveti asigurat transportul se stia de la prezentarea excursiei. Scrie, chiar la inceputul prezentarii,  la Servicii care nu sunt incluse
Eu,  de obicei, in situatii de astea, verific intai ce optiuni de a ajunge la destinatie am, apoi ma inscriu.
Zic si io...

Dar poti sa faci si acum asta si sa vezi cu ce poti ajunge: autocar, microbuz, tren sau sa vezi pe aici daca cineva din zona ta a anuntat ca merge cu masina si are locuri disponibile.
Succes!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă