Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pasi in zapada, drumetie montana si "Fuga lolelor" de la Agnita 25 - 27 ianuarie

<< < (11/14) > >>

Rodica_I:
A..a si inca ceva,... cum e vremea la Sibiu, merge ia cu bocanci?

Angela T:
Ia merge cu palinca.

wonderland:
Cum a mers ia cu bocancii? Cum s-a asortat palinca cu hora? Ce-a fost mai mare, rasul sau zapada?
Aflam si noi ceva? :angel:

Angela T:
Toate s-au asoratat bine, pana si rachetele in picioare ni s-au potrivit, desi unii au nimerit o pereche formata din 2 rachete pt piciorul stang, altii pentru piciorul drept, deci s-au potrivit in final. Mersul pe rachete a fost minunat, zapada si aerul curat presarat cu multa zapada din cer. Mai mult decat atat, dl presedinte Johannis a avut onoarea sa se pozeze cu noi la Paltinis. Eu m-am bucurat sa ma revad cu multe persoane pe care le-am cunoscut prin intermediul SC si voi mai veni la Fuga Lolelor(am primit 2 gogosi ). Ar fi mai multe de povestit, dar as mai adauga ca grupul a fost reusit, iar pentru ghizi nota maxima!

oli:
A fost o excursie minunata, ca de fiecare data la Fuga Lolelor, excursie in care tot vin de 3 ani. A fost f frumos, cu f multa zapada si usor traseul montan, muzeul Astra Sibiu ne-a aratat fata lui din iarna, petrecerile au fost pline de voie buna, o placere deosebita revederea prietenilor dragi si a insotitorilor de grup, Lolele mereu frumos organizate. Din breasla dogarilor au fost anul asta 2 barbati care invarteau pahare cu vin pline pe un cerc , dar acum cate 5 pahare. Ne-ai lipsit, Gigi, noroc ca ne-ai mai povestit care ceva chiar daca si inregistrat. Dar Gusti si Mircea au fost la inaltime. O gura de aer curat, un pic de efort in zapada, in Paltinisul ozonificat. Am si mancat f bine..

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă