Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pasi in zapada, drumetie montana si "Fuga lolelor" de la Agnita 25 - 27 ianuarie

<< < (7/14) > >>

Angela T:
Un an nou plin de plimbari si voie buna sa aveti! M-am inscris si eu la aceasta iesire, desi oscilam intre aceasta si cea din februarie. Abia astept sa ne vedem si revedem!

Angela T:
 Lista transport Bucuresti

1. Miha-ella
 2. Lumi66
 3. Olivia B
 4. Ileana F
 5. Monica F
 6. Violeta S
 7. Florentina Negru
 8. Cristina Lazar
 9. Cristina Ionescu
10.Luci Simion
11.Rodica I
12. Marioara S
13. Florin I.
14. Angela T

VERONA:

Salutare! si La multi ani, tuturor!

Lista transport Bucuresti

1. Miha-ella
 2. Lumi66
 3. Olivia B
 4. Ileana F
 5. Monica F
 6. Violeta S
 7. Florentina Negru
 8. Cristina Lazar
 9. Cristina Ionescu
10.Luci Simion
11.Rodica I
12. Florin I.
13. Angela T
14. Elena S.
15. Gabriela  P.
16. Verona P.

LauraBv:
Bună tuturor,
M-am înscris ieri pentru această actiune și sunt puțin dezorientată.  :-[ Eu sunt din Predeal și mă gândeam că mă pot urca din Brașov. Din câte înțeleg microbuzul nu va trece prin Brașov, așa că singura variantă este să vin la Sibiu. Am înțeles corect?  :D

admin:
Laura, am specificat pe forum, intr-un mesaj, probabil ca l-ai parcurs si deja ai aflat raspunsul:  la dus traseul este Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu, iar la intoarcere prim Brasov - Ploiesti - Bucuresti. Valea Prahovei va fi foarte aglomerata vineri si am decis ca este mai bine sa aleg acest traseu. La momentul acela era o singura persoana cu urcare din Ploiesti, deci nu se motiva acel traseu mai lung ca timp cu cel putin 2 ore.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă