Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera albastra. Farmecul rivierei turcesti 23-30 iunie 2019
Pisicuța:
Multumim. Abia asteptam :yeah:
Sunny:
Hey, Pisicutooooo, am o poza cu tine de la revelion, lasa-mi un nr. de telefon sa ti-o trimit pe whatsapp. :magic:
Pisicuța:
Ne am întors din croazieră. A fost ceva minunat! Apă și soare!! Păcat că a trecut prea repede...
Marcela Topliceanu:
Salut tuturor,
Pentru mine, croaziera a fost o experienta minunata, o rupere totala de cotidian. Politica firmei de a limita accesul la internet la 2 ore/zi mi s-a parut o idee foarte buna, care a favorizat socializarea, comunicarea. Si am comunicat cu oameni frumosi, veseli, civilizati.
Mi-au placut echipajul - capitanul Sercan, profesionist si ferm, iar Mehmet este cel mai harnic barbat pe care l-am cunoscut-, mancarea pe gustul meu (am primit si peste pana la urma, de 3 ori), peisajele, rasaritul de soare si cerul instelat, balaceala si apa albastra.
Este o experienta de repetat, si as vrea sa o repet, dar mi-as dori ca data viitoare sa nu mai miroase a mucegai in cabina si pe coridor, inclusiv prosoapele. Valiza si continutul ei, de asemenea. A fost un soc cand ne-am imbarcat. Dormitul pe punte a fost salutar.
Nu sunt singura care s-a confruntat cu problema asta, m-am gandit bine daca este o fitza sau o problema reala, s-ar putea ca guleta Blue Rota sa aiba nevoie de o reabilitare, cred ca se poate rezolva.
Pe data viitoare :)
oli:
Ce sa va povestesc despre croaziera albastra? A fost o calatorie in rai, pe stele, pe covorul zburator! In contact direct cu natura, si ne-am miscat totii in ritmul ei: am fost leganati de valuri, am dormit mangaiati de vant, am oglindit ochii in sutele de stele de deasupra capului, ne-am trezit la prima geana de lumina a zorilor, febrili sa prindem soarele rosu care răsare din mare si dintre munti, am inotat in apa matasoara, placuta a marii la pranz, noaptea, pe inserat, la rasarit...Viata noastra cotidiana (mass) se desfasura si ea intr-un ritm f clar. Echipajul, si el inundat de ritmul de viata al marii, ne servea micul dejun fix la 8, pranzul, la 4 fix ceaiul negru cu biscuiti, la 8 fix cinaf gustoase, atunci gatite proaspat( ore intregi ee sudoare pt destoinicul bucatar si marinar Mehmet!).
Mare , munti, soare rasare, soare apune, porturi, iahturi, baie, uscaturi cu pietre, arici de mare, capre, localnici marini...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă