Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cappadocia, Istanbul, Anatolia si Antalya 18 – 26 septembrie

<< < (6/8) > >>

danieladimitrescu:
Buna tuturor
Am vazut persoanele care sunt de acord cu pachetul de mese pranz si croaziera si seara turceasca si am trecut pe lista pentru a comunica ghidului turc, sa poata da ok aranjamentelor pe care le-a facut. Deoarece nu toti cei din grup mi-au dat vreun raspuns, am trimis listei complete de numere de telefon intrebarea de a confirma pachetul prin mesaj telefonic. Astept in continuare de la cei care nu au dat nici un raspuns sa imi spuna pozitia lor.
Multumesc celor care au raspuns si mai ales pozitiv, fiindca veti vedea ca un grup strans, cu program comun, una ca este unit si vesel si face toata lumea acelasi program si al doilea ca vom castiga timp pentru vizite. Va fi foarte activ programul si avem multe de vazut.
Va sfatuiesc sa aveti la voi si haine mai groase, pulover, geaca , vesta, sapca, etc dar nu lasati acasa nici costumul de baie, e posibil sa ne fie de folos. Poate in Antalya, avem hotel chiar pe malul marii. In Antalya este inca cald, pana in oct dar in Kapadokiya va fi rece si posibil ploaie in Valea Ihlara, sa aveti incaltaminte de trekking, ma rog de mers prin padure pe poteca, pelerina de ploaie.
Pentru alte intrebari, va rog, nu ezitati.
O zi frumoasa!

Gabi sb:
Buna seara
eu doresc croaziera pe Bosfor, seara turceasca si apa in autocar, 25+35+8=68 euro. 
Multumim pentru detalii si informatii, 
Va fi, cu siguranta, o calatorie de neuitat....

Dan-Mihail Voicu:
Salutare tuturor si buna dimineata!!!
Mai intai, pentru group - leader-ul nostru, Daniela, sunt de acord cu pachetul de 140 de euro! Multumesc!
Pentru restul grupului, ca sa pastrez observatia lui Gigi: VREAU  sa fim un grup minunat, VREAU sa ne simtim exclent in aceasta calatorie, VREAU  sa va fiu la dispozitie pentru veselie, distractie si ... cafeaua de dimineata! VREAU sa ne bucuram impreuna la maxim de aceasta calatorie care, sunt convins, va fi deosebita!!!
Si ... VREAU sa multumesc Singles Camp pentru tot ceea ce ne ofera! Multumesc, Samiza, multumesc, Gigi, multumesc Singles Camp!!!
VREAU sa va doresc o duminica minunata si abia astept aceasta calatorie!!!

mi_pop:
Bună ziua confirm plata suplimentară de 140 euro

danieladimitrescu:
Dragii mei
Multumesc pentru ci ce au raspuns pentru pachet , pentru a comunica partii turce spre a da ok-ul la rezervari.
Inclin sa dau mare dreptate administratorului, numai oamenii deschisi ne mai determina sa mai mergem inainte. Numai turistii bucurosi de tururi, de munca noastra sunt cei care ne mentin moralul bun, pentru o muca de calitate, fiindca emotia intalnirii grupului este mai mare decat orice. Mentionez pe aceasta cale ca sunt de acord cu pozitia administratorului nostru si ca numai dragostea pentru oameni si natura ne indeamna pentru actiunile noastre.
Nu uitati ca noi ne adesam membrilor unui club privat de socializare prin travel. Bucuria noastra este bucuria lor, a voastra de fapt.
O mare bucurie este ca am primit mesaje in care mi se comunica " de abia astept sa ne cunostem" si urari de bine.
Cu drag, Daniela!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă