Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Lovech orasul tufelor de liliac si Cascadele Krushuna 20 - 21 aprilie 2019

<< < (4/6) > >>

diana.ana:
Gata si excursia. Tin sa multumesc mult Daniela si grupului. M-am intors incarcata. Deși plecasem putin tristă vreau sa-i multumesc Daniela ca mi-a captat instantaneu atenția cu informatiile pe care ni le-a oferit chiar din primul minut de cand am plecat in călătoria spre Bulgaria VERDE cum imi place mie sa-i zic....pt ca e muuulta verdeață. Daniela, minunatul ghid, a fost cumva ca un pansament pt starea mea, nu ai cum sa nu zâmbești, sa te simti minunat si sa te lasi purtată de poveștile si descrierile ei pt ca are un talent aparte. Aici am intalnit persoane cu suflet minunat.
Multumesc Daniela si grupului minunat cu care am interactionat!!!!!
Vis-a-vis de excursie....sunt locuri istorice.....cetate......înălțimi.....si liliac...putin...dar il gasesti.....verdeață multă care te relaxeaza......cascada Krushuna care iti taie respiratia si peștera Debetasca....renumită pt lilieci......si care are o formă si dimensiuni atipice pt un loc care poartă denumirea de peștera......este foarte înaltă....nu observi stalacmitele sau stalactitele clasice...este un loc unde patrunde lumina prin peretele de deasupra.
Am mâncat ceva tradițional bulgăresc....tocăniță......am gustat mastika....celebra băutură cu anason....
La întoarcere de la peștera pe drumul de intoarcere in tara a făcut senzatie o broscuta din lemn pe care colegii au cumparat-o si care scoate sunete prin mangaiere cu un betisor .....must have de cumparat pt cei care vor merge.
In rest, aceeasi atmosfera faina pe drumul de întoarcere....cu muzica....putin dans....fetele au fost de excepție.
Suuuper atmosfera!!!!!
Va multumesc tuturor!!!!!

mar61r0@gmail.com:
Diana draga, impartasesc aceleasi cuvinte de lauda la adresa Danielei, care a fost deliciul  grupului prin tot ce ne-a povestit, am vazut si auzit. Aceasta excursie a fost ca un medicament pentru suflet si trebuie sa recunosc ca am fost placut surprinsa eu de mine pentru aceasta stare. De ce? pentru ca totul a  fost diferit  fata de vacanta facuta cu ani in urma.  Multe schimbari in bine si pe langa cele punctate de tine, am observant ca sunt mult mai preocupati de curatenie, de conservarea obiectivelor turistice si nu numai. Asadar, este o oaza de relaxare la indemana noastra, destul de aproape si destul de ieftina.
Multumesc Gigi si Daniela si pentru acest program. Acelasi ganduri de bine pentru voi toti!
PS: Imi pare rau ca nu pot (sau nu stiu eu) sa postez poze aici, dar am facut-o pe FB.

danieladimitrescu:
Multumesc tuturor participantilor la aceasta excursie, am avut un grup minunat, vesel si foarte punctual.
Ma bucur  de bucuria voastra, eu insami simtindu-ma mereu in vacanta in excursii. Ma bucur de  oameni, de noile cunostinte si de revederea cu cei vechi.
Ii incurajez pe cei noi sa se alature cu curaj grupului nostru, in care toata lumea vine singura, dar nimeni nu se simte singur. Ii incurajez sa citeasca forumul, sa invete din el, este cel care ne tine uniti.
Multumesc tuturor celor care au m-au apreciat ca insotitor de grup si va astept sa ne revedem si in alte excursii !
Va urez Paste fericit alaturi de cei dragi, pe care sa-l intampinati sanatosi si foarte, foarte optimisti!
Multumesc si organizatorilor pentru ocazia pe care au oferit-o acestei excursii.
Toate cele bune si frumoase tuturor! Daniela

Sanda Cimpeanu:
Salutare dragilor!
Si eu m-am bucurat de această iesire la vecinii bulgari, intr-o companie plăcută, șofer profesionist, ghid fascinant si vreme bună oferită de Bunul Dumnezeu!
Prin povestirile si șarmul ei, Daniela ne-a captat atenția si fie ca le-am crezut sau nu cu toții am avut de câștigat acumulând informații noi sau verificând ceea ce am auzit.
Zona cascadelor este de poveste! Cu fiecare pas cu care înaintam in inima parcului descopeream locuri mai frumoase. Natura te fascinează! Daniela ne-a sfătuit bine să ne bucurăm de moment, de ce vedem, de verdele in toate nuanțele si sa nu comparam cu alte locuri.
Si peștera a fost impresionantă atat prin deschidere cat si prin paraul incredibil de limpede, cu mici trepte in cascade si vegetatie de un verde plin de viata. Pe mine m-au bucurat imens picaturile de apa care cadeau de unde nu te asteptai si care pareau niste diamante! Am prins cateva!
Așa că trăgând linie, am iesit pe plus bucurie in suflet! Mulțumesc acestei comunități care m-a cucerit si care imi ofera la fiecare interacțiune prieteni noi!
Va îmbrățișez cu drag pe toti si va doresc Paște fericit alături de cei dragi!

Sanda Cimpeanu:
Am uitat sa spun ca sunt fericita posesoare a unei broscute cântătoare, de lemn ce se poate achiziționa de la cascadă  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă