Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Lovech – distractie, plaja si vizite in "Orasul de Liliac" 19 - 21 iulie 2019

<< < (2/8) > >>

Cristina73:
Servus, Maria,
Aaaa, mi-ar fi placut sa fi in cea din iulie,  sa ne cunoastem, dar daca asta e situatia sunt convinsa ca vom avea alte ocazii! :)
In ce priveste excursia, astept din tot sufletul sa imi povestesti cum a fost!
Distractie placuta atunci....si in general!  :) :love:

mar61r0@gmail.com:
Multumesc de urar iCristina, sunt convinsa ca vei fi impresionata de aceasta excursie, cum de altfel sunt toate! Sunt de cativa ani in grup si-ti pot confirma ca SC creaza dependent! :smitten:

Cristina73:
Multumesc! Te imbratisez cu drag!

danieladimitrescu:
Buna grupului meu
Desi mai este ceva vreme pana la excursia noastra, am vrut sa va salut si sa va asigur de un lucru important: mai intai in legatura cu Bulgaria. As vrea sa stiti ca este o destinatie aproape, si totodata aproape necunoscuta. In afara de zona litorala, nu multi stiu despre Bulgaria.Desi este o tara cu populatie in regres, stie sa-si aprecieze valorile si sa-si mentina traditiile, fiind foarte bucurosi de oaspeti. Ceea ce ma apropie sufleteste pe mine de ea este natura fantastica, totul verde, zona "de munte" accesibila si celor care vor doar relaxare si plimbare si bogatia culinara.Dar mai mult ca orice atmosfera Turciei rurale, de multe ori te simti ca la bunici la tara in Turcia. Fiindca s-a aflat sub stapanire otomana astat de mult timp, are influente dar totodata ne farmeca si cu coltisoare cu arhitectura proprie, biserici foarte vechi si o pace care te ajuta sa te relaxezi, odihnesti si sa revii in tara cu bateriile incarcate.
Ca sa va convingeti de faptul ca  este putin cunoscuta, puteti citi si programul excursiei "Bulgaria- carari nebanuite si vizita in orasul zgarcitilor".
Intreaga atmosfera si notele de etnografic si folclor, cantecele bulgaresti, instrumentul muzical de referinta-cimpoiul, costumele populare, dragostea pentru trandafirii "rosa damascena", natura coplesitoare cu cascade, cu canioane, paduri bogate, pesteri nebanuite, sunt toate ingrediente ce pot face o vacanta scurta de relaxare in Bulgaria, de neuitat!
In legatura cu dependenta pe care o produce Singles camp, va voi lasa pe voi sa va convingeti de asta, dar pot sa va spun ca este un club de elita pentru socializare si prieteni noi, cu aspiratii si hobby-uri asemenatoare, in care toata lumea vine singur, dar nimeni nu se simte singur!.
Deci pentru cei noi, le urez bine ati venit in familia Singles camp si urez tuturor toate cele bune si frumoase !
Insotitorul vostru de grup - Daniela

Cristina73:
Buna, Daniela, ma bucur de cunostinta! ❤
Am citit mesajul tau si imi dau seama ca am facut o alegere foarte buna cu aceasta destinatie, pentru ca sunt convinsa ca Bulgaria, ca multe alte tari, are lucruri minunate de oferit, in afara de litoral. Recunosc, eu nu am fost nici pe litoralul Bulgariei...😉😐
Abia astept sa mergem impreuna in vacanta asta si sa ne bucuram de tot.
Tinem legatura aici. Astept orice informatie pe care o consideri necesara in legatura cu excursia.
Imbratisari calde din Brasov! Brrr 🤣🤗🤗

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă