Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Lovech – distractie, plaja si vizite in "Orasul de Liliac" 19 - 21 iulie 2019
costi31:
Si foarte rau din partea ta si a lor....la un moment dat ( eu sper ca nu :-[ ) nu o sa mai posteze nimeni ce si cum a fost, prin urmare nu o sa mai aveti cu ce va delecta :sorry:
Seara faina si ganduri senine ! :bow:
Louie:
--- Citat din: costi31 din Luni, 01 Iulie 2019, 21:51 ---Si foarte rau din partea ta si a lor....la un moment dat ( eu sper ca nu :-[ ) nu o sa mai posteze nimeni ce si cum a fost, prin urmare nu o sa mai aveti cu ce va delecta :sorry:
--- Terminare citat ---
Costi, ai pus punctul pe i ! Bravo! :applause:
Si eu ma numar printre cei care ar vrea sa afle impresii din excursiile la care nu am participat. Eu sunt genul care imi place sa impartasesc pareri, idei, poze pentru ca pur si simplu imi este drag Singles Camp.
Incerc sa-i inteleg si sa nu-i judec pe cei care doar "viziteaza" fara sa posteze nici o opinie. Imi este greu sa postez mereu intrebandu-ma de fiecare data daca de data asta voi primi vreun raspuns, sau macar un simplu :) sau :(
E ca si cand as vorbi in vint. De multe ori mi-am zis ca nu mai scriu nimic, dar revin de fiecare data, probabil pana intr-o zi...
LiaI:
Ma bucur! Mi-as dori sa avem ocazia sa ne si intalnim si sa ne distram. Sunt Lia (draga, nu dragule :) )
ela muresan:
Buna tuturor! As vrea sa ma inscriu si eu la aceasta iesire, dar inca ezit pt ca locuiesc la 500 km de Bucuresti!!! Din partea organizatorilor as dori o estimare aproximativa a costurilor suplimentare ( dejun, cina, etc ), Deci cam cate leva ar trebui sa schimb? Multumesc anticipat pt raspuns! Zi frumoasa si sper sa ne cunoastem ! :smitten:
ada81:
--- Citat din: costi31 din Luni, 01 Iulie 2019, 21:51 ---Si foarte rau din partea ta si a lor....la un moment dat ( eu sper ca nu :-[ ) nu o sa mai posteze nimeni ce si cum a fost, prin urmare nu o sa mai aveti cu ce va delecta :sorry:
--- Terminare citat ---
O sa te superi pe mine, dar tin sa te informez ca , daca nu am activitate pe forum , nu inseamna ca nu postez. Da , intotdeauna mi-am scris impresiile avute la iesirile execptionale cu SC , dar strict la excursia respectiva. Nu mi se pare nornal sa postez vrute si nevrute doar ca sa am activitate. Sa vada unul si altul ce "tare" sunt. Daca Admin sau altcineva considera ca gresesc , imi asum greseala . :-[
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă