Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vara, litoral si distractie. Minivacanta Varna - Nessebar 21 - 25 august 2019
LauraA:
Buna ziua,
Sunt din Suceava (era cineva care voia sa ajunga la Bucuresti,la locul de intalnire). Recomand autocarul Tarsin 22,45 Sv-Buc=6,00
. Trenul aseara a avut intarziere Buc-Sv peste 3 ore!
Un numar de telefon,va rog al insotitorului de grup (comunicat pe email,va rog)? Pe site si pe forum nu prea am timp sa intru des...
Multumesc anticipat.
Laura
admin:
LauraA numele si numarul de telefon al insotitorului de grup le gasesti si pe site si pe forum in mesajul principal. Cat despre cererea de a te informa in alt fel decat prin forum, cu tot respectul, te rog citeste ceea ce explicam la fiecare excursie despre acest lucru. Si ceea ce am scris ca spot news.
LauraA:
Ok,Multumesc mult pentru raspuns.
Ne vedem in Bucuresti.
O zi frumoasa.
Laura
almi_gabi:
Mai sunt cateva zile pana la plecarea noastra in excursie. Am verificat vremea - se anunta mult soare, deci ochelari de soare si costum de baie :dance:, am facut lista cu lucrurile pe care sa le iau, m-am “dat” cu google prin locurile pe unde vom mergem – asa ca un fel de avanpremiera :coolsmiley:. Abia astept sa plecam in vacanta.
almi_gabi:
Am revenit de la Varna odihnita si bronzata. Varna este un orasel linistit,la malul marii. Mi-a placut partea de "promenada" – un bulevard pietonal plin cu magazine si terase, statui simpatice pe care copii le folosesc pentru joaca si unde multi artistic canta in fiecare seara. Seara acest bulevard destul de lat, devine neincapator pentru valul de turisti cat si de localnici care ies la plimbare.
Am avut ocazia sa incerc inghetata facuta din "iaurtul vietii" despre care ne povestea Daniela. Este buna si in plus am ramas si cu borcanele de lut nears ca suveniruri. (multumesc Ancai, colega de camera ca mi le-a cedat si pe ale ei!! :))
M-am simtit bine si mi-a placut ca am putut vizita ( Nessebar, Balcik, Cap Kaliakra) cat si face baie si plaja. Va las ca amintire cateva fotografii facute in Varna.
post pictures
capital one bank branch near me
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă