Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Festivalul Trandafirilor Kazanlic. Excursie Veliko Tarnovo 30 mai - 2 iunie 2019

<< < (2/3) > >>

Sunny:
Buna dimineata Daniela :kissing:

Multumesc pentru informatii. Ai putea, te rog, sa imi spui o suma rezonabila pe care sa o am in leva si care sa imi acopere cheltuielile cu masa, taxele de intrare si ceva suveniruri. Eu vreau sa schimb pe aici prin oras. Intreb fiindca io cat am atat cheltui, de aia zic sa fie rezonabila suma :magic:  :slap:
Presupun ca putem plati cu card pe acolo in caz de ceva. Sa speram ca ploaia se va speria de un grup vesel  :dance:

danieladimitrescu:
Buna
In legatura cu cheltuielile, apreciez ca o masa simpla snitel si salata costa in jur de 9 leva, o masa mai bogata maxim 20 leva. Intrarile la obiective in jur de 28 leva.O masa pe zi, cina de exemplu 4 zilex25 leva= 100 leva+ 30 obiective + 70 leva ( suveniruri, etc) = cca 200 leva adica 100 euro pentru cele 4 zile, ar fi o suma rezonabila as zice. Chiar lejera.
In Veliko Tarnovo vom gasi bancomate si case de schimb valutar. Avand in vedere insa ca in prima zi vom merge la manastiri din stanca, in natura si verdeata si in satul Arbanassi, cu stradute pietruite si biserici vechi, vom avea nevoie pentru masa de pranz de bani, pentru apa, etc. Fiind zone retrase, avem nevoie de bani cash. Oricum este mult mai bine ca grupul sa pregatesca bani euro sa schimbe la granita o parte si o parte chiar si in oras, cursul nu este mult diferit, cca 1 euro=1,92 leva.
Bulgaria este o tara modesta pe care o cautam pentru natura si traditii si ne putem bucura mult de moment, fara a o compara cu ce am mai vazut.Astfel o putem intelege si aprecia, apoi chiar iubi.Este ca o vacanta la bunici intr-o oarecare masura, are un aer de vechime, istorie si multa natura. De aceasta natura ne vom bucura in lupta impotriva stresului de la serviciu si ne vom incarca cu energia locurilor, dar mai ales a evenimentului - Festivalul trandafirilor.Si vom gasi si coronite din trandafiri.
Pe curand!

Sunny:
Multumesc frumos. Foarte utile informatiile. Pe curand!

pinkpanthere:
Bulgaria are, cu siguranta, '"cotloanele ei". Cine stie sa caute gaseste locuri frumoase ... aproape de Bucuresti.
Eu una astept din excursia de anul trecut, tot cu singlesii, cand doar am trecut pe langa campurile de trandafiri din Kazanlak (in iulie erau foarte putini si tot era frumos). Si mi-am spus ca trebuie sa ajung la Festivalul trandafirilor. In plus, programul zilnic este unul foarte "ofertant". Abia astept sa revad manastirea Shipka, sa beau o cafea la nisip, mesele la mehane - au mancare foarte gustoasa. Mai e o zi si o stergem ...

pinkpanthere:
Buna seara
Poate ne trimite si noua cineva link-ul despre cum se incarca pozele!!! Please ... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă