Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cappadocia din balon, Pamukkale si Efes 20 - 27 iunie 2019

<< < (5/5)

danieladimitrescu:
Buna ziua
Chiar m-am gandit la asta. Stiu ca se permit 2 cartuse de tigari, dar care se pot lua si din duty free -ul din Romania. In Turcia in schimb tigarile sunt mai ieftine. Cam 9 lei un pachet ( 12 lire, unde 1 euro = 6,45 lire).Si din Turcia se poate reveni la fel cu maxim 2 cartuse dupa cate stiu eu. Asta se refera la o cantitate normala de consum personal.

corinarusu72:
Multumesc

admin:
Va urez drum bun, sa aveti o calatorie minunata, sa va intoarceti cu experiente si amintiri placute! Sper in primul rand sa ajunga toata lumea la timp, subliniez asta pentru ca am inteles din agentie ca au fost inscrisi si participanti care au anuntat ca vor veni la alta ora decat cea stabilita de organizatori si insotitorii de grup. La o ora la care mie personal, cu experienta pe care o am in sute de drumuri cu avionul, mi se pare foarte riscanta...Ideea este ca nu e o excursie in tara, la care ai ocazia sa te reconectezi relativ usor, cu mai mica sau mai mare intarziere. Este o excursie externa, la care daca pierzi avionul, trebuie sa-ti cauti singur cu efort si achitand un tarif de last minute care intotdeauna este mare si apoi trebuie sa te descurci sa te reconectezi cu grupul care poate deja este in miscare. Foarte greu asta, aproape imposibil. Poate fi o vacanta pierduta si ca petrecere si financiar.

O aveti pe Daniela cu voi, aveti de asemenea un ghid local, turc care o sa va insoteasca permanent. Daniela vorbeste perfect limba turca, este o foarte buna cunoscatoare a obiceiurilor si traditiilor asa ca veti avea ocazia sa aflati multe lucruri.

Va doresc sa fiti un grup fain, comunicativ, sociabil, fiecare sa inteleaga ca e vorba de un club de socializare nu de o agentie...Sa va respectati, sa nu aveti tabieturi care sa deranjeze pe ceilalti, sa mergeti cu gandul doar de a va distra, de a va simtiti bine!

Inca o data drum bun si distractie placuta!  *|*

mar61r0@gmail.com:
Buna, buna si bine v-am regasit. Abia intoarsa din acest circuit, pot sa va spun ca am avut parte de adrenalina la maxim. Zborul cu balonul (care a fost obiectivul meu principal) a fost la cote maxime, iar pentru curajosi, a existat optiunea  zborul cu parapanta. Nu am cuvinte sa va descriu cum te simti, ce senzatii te incearca in inaltul cerului, deasupra zonei Pamukkale, cu un pilot profesionist.  Asta partea frumoasa, in schimb, din pacate a cam lipsit asa zisa socializare/armonizare din motive mai mult sau mai putin obiective. Oricum, am avut parte de experiente unice din punctul meu de vedere. Celor ce vor merge la runda 2 Cappadocia, le recomand cu tot dragul aceste provocari.

admin:
Acest subiect este inchis pana cand o sa primesc cateva raspunsuri. Atunci o sa inteleleg mai multe. Pana una alta ma gandesc la forma si masura la care trebuie sa fie Singles Camp. Este clar ca am lasat portile prea larg deschise.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă