Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maroc. Culori, arome si zile la ocean 20 - 29 septembrie 2019
laura_irina:
e foarte frumos sa postati, si daca e reclama, atunci sa fie, ca aveti ceva frumos si interesant de promovat! Peste o luna o sa particip la prima mea excursie si forumul mi-a fost util sa ma decid daca sa ma alatur sau nu SC. Zi frumoasa tututor!
Louie:
Eu citesc intotdeauna cu mare placere impresiile din excursiile organizate, indiferent de excursie. In special cele scrise de catre Admin contin foarte multe informatii si sunt atat de bine scrise incat parca as fi fost si eu acolo cu ei :)
Nici nu vreau sa ma gandesc ca ar putea exista posibilitatea ca acest forum sa dispara. Cred ca impresiile si fotografiile sunt foarte importante pentru a lua o hotarare in ceea ce priveste participarea in viitor la acea excursie. Si mai cred ca cei care nu agreeaza acest lucru sunt minoritari. Este opinia lor si o respectam. Oricum, stiti cum se spune: "Daca nu-ti place, schimba canalul" :) Nu?
Pe mine m-a deranjat odata o postare facuta de cineva la Lovech... nu era vorba despre impresii din excursii, sper sa nu gresesc... parca era ceva despre persoane care posteaza vrute si nevrute doar ca sa aiba activitate, sa vada unul si altul ce "tare" este acea persoana.
M-a intristat acea opinie si nu i-am raspuns acelei persoane, dar voi scrie cateva cuvinte acum.
Cred ca aici nu este vorba despre asa ceva, daca suntem "tari" sau nu, cred ca este exact despre ce a mentionat Admin, adica despre socializare. Suntem Singles Camp Travel, nu Singles Travel. De aceea exista toate acele topic-uri de tot felul in care foarte multe persoane isi spun parerea despre tot felul de subiecte. Iar eu ma numar printre cei care se bucura foarte mult ca exista :)
Si ca sa nu fiu totalmente :offtopic: pentru ca nu voi participa la aceasta excursie, voi incheia cu ...
Sper ca data viitoare sa pot merge si eu in Maroc :)
admin:
Cinstit sa fiu, nu m-am gandit ca atat de multa lume isi doreste in continuare forumul, ca atat de multi au gasit utilitatea lui, ca il gasesc informativ. Am primit pe telefon, pe mesaje, sa nu renunt, sa scriu mai departe. O s-o fac, promit, atat cat am timp, cat simt din plin acele locuri prin care calatoresc.
lidia.Iasi:
Buna, tuturor, Sunt Lidia, insotitorul vostru de grup. Abia astept si sa va cunosc si sa petrecem 9 zile frumoase in coloratul si fascinantul Maroc, o tara incredibila, pe care trebuie sa o privim asa cum este, nu cu idei preconcepute. Ne va ajuta mult si Mahomad, ghidul nostru de acolo care a insotit foarte multe grupuri Singles Camp.
Sunt sigura ca ati citit toate recomandarile, feedback-urile din excursiile anterioare, ca ati finalizat si bagajul, dar v-am punctat si eu mai jos cateva lucruri de care va rog sa tineti cont:
Nu uitati:
• pasaport, cu data de expirare minim 6 luni
• card bancar pentru retragere numerar si euro pentru schimb in drahme si cumparaturi. Pentru optionalele anuntate aveti nevoie de 102 euro (Fantasia Chez Ali – Marrakech, pranzul la Rick”s si intrarea in moscheea din Casablanca)
• medicamente pe care de regula vi le administrati, apoi unele de digestie, de alergie si si ar fi bine sa aveti si niste antibiotice. In Maroc e foarte dificil sa gasim medicamente
• o crema solara
• in bagajul de mana, un pix pentru completarea formularului de viza Maroc.
Intalnire: vineri 20 septembrie pe aeroportul Henri Coanda Otopeni, Plecari internationale, Cafeneaua Lavazza, ora 3:45 (dimineata). Va rog sa va luati toate masurile de siguranta pentru a ajunge la timp, la ora de intalnire.
Cazarea. Se va face in hotelurile anuntate.
Impartirea pe camere se va face in functie de solicitarile voastre, de asta tinem cont in primul rand. Pe cei ramasi o sa-i impartim noi cu cei cu care speram sa fie cat mai compatibili.
Imbracaminte
• pantofi si sandale sport
• imbracaminte usoara, adaptata la temperaturile de acolo. Se anunta a fi cald 28 – 33 grade Celsius
- costum de baie
• pentru seara de la Chez Ali este buna o bluza de vant
• sapca, palariuta, orice va poate acoperi capul si care sa va fereasca de puternicele raze solare
• pentru pranzul de la Rick's Cafe: intrarea este cu DRESS CODE, minim BUSINESS CASUAL.
Drum bun celor care veniti din alte orase. Ne vedem vineri foarte de dimineata :)
Dite:
Buna, Lidia!
Imi pare bine de cunostinta.
Eu vin de la Galati si cred ca vineri dimineata voi ajunge prima la aeroport. Microbuzul cu care vin, soseste la ora 1,30 la Otopeni. As mai fi avut o cursa putin mai tarziu, dar ajungea la ora 4 si riscam sa va pierd...Asa ca va voi astepta la Cafeneaua Lavazza.
Abia astept sa ne intalnim si sa ne bucuram impreuna de o calatorie minunata. *|*
Dite
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă