Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 27 august - 1 septembrie 2019
Necula Mihaela:
Draga Diana.ana,
Sfatul meu este sa nu renunti atat de usor la o destinatie atat de frumoasa cum este Insula Samothraki. Eu am fost in prima excursie organizata in anul 2015 de Singles Camp, pe aceasta insula superba cu plaje sălbatice si cascade spectaculoase. *|* *|* *|*
PS. Ai rabdare..., mai sunt inca doua saptamani, timp suficient sa fie gasita o solutie din partea autoritatilor elene. Gandeste pozitiv si vei vedea ca totul se rezolva... :yeah: :yeah: :yeah:
diana.ana:
Aveti dreptate toti. Fără răbdare nu se poate realiza nimic in viata. Toti ne face griji pt siguranta noastră. Însă, poate tot raul este spre binele nostru, cum bine s-a punctat.
Sa auzim vești bune.
Multumesc pt susținere si lămuriri.
PlusUnu:
Buna ziua.
E cineva din Braila? Sau aproape? :)
Din Galati
Emilia:
Bună ziua ,
Am citit mesajele voastre si sunt convinsa ca se rezolva toate aspectele,vreau sa stiu daca ramane valabilă locația si ora plecării din Bucuresti si daca se lansează vreo lista de transport pe forum,multumesc,pe curând.
admin:
Emilia, ideea este ca trebuie sa stati cu ochii pe forum, este foarte posibil sa se schimbe ora de plecare. Dar inca nu stim nimic. Ne-am limitat la a urmari de la distanta stirile, pentru ca in astfel de situatii, nimeni nu-ti raspunde.
Astazi am vazut ca a ajuns primul ferry, a imbarcat masini si urmeaza sa soseasca si al doilea ferry. Parerea mea este ca in situatia in care o sa lucreze in tandem doua ferry in 2-3 zile situatia se va normaliza. Pleaca cine are de plecat de pe insula, soseste cine are bilete in acest zile. Doar apoi se va face un program clar pentru urmatoarele saptamani. Dupa ce vom vedea ca procesul de normalizare e incheiat, o sa luam legatura cu SAOS, compania de ferry si atunci vom stii ce sa va spunem.
Despre lista de inscriere, nu, nu e cazul aici. Toata lumea se imbarca in autocar.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă