Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 27 august - 1 septembrie 2019
admin:
Eu am sa fiu plecat in perioada urmatoare cu un grup Singles Camp in insulele Faroe. Pentru ca am sa conduc in fiecare zi, de dimineata pana seara, nu o sa am zabava pentru a intra pe forum si nici sa urmaresc ce se intampla cu ferry in Samothraki.
Probabil ati vazut cu totii la tv, au fost cateva zile agitate acolo, rand pe rand au cazut tehnic cele doua ferry-boat-uri SAOS care faceau legatura intre portul continental Alexandroupolis si insula Samothraki. Noi aveam rezervate si cumparate bilete la aceasta companie, am inteles insa astazi ca cel putin pentru o perioada, in urma unor discutii purtate la Ministerul Grec al Transporturilor, s-a luat decizia ca acest serviciu de transbordare sa-l faca o alta companie navala sau o alta nava a lui SAOS pe care sa o aduca din Pireu. Cel mai probabil ca va trebui sa facem o noua rezervare, dar inca nimic nu e clar si nu se poate discuta la SAOS, va dati seama ca sunt asaltati.
Bon Voyage va face toate diligentele pentru a rezerva din nou ferry, urmeaza insa sa vedem dupa ce program o sa functioneze acesta. Ce a aparut deocamdata este urmatoarea stire: https://www.insamothraki.ro/orarul-ferry-boat-urilor-spre-si-de-la-samothraki.html.
Pana azi cand a aparut aceasta stire, site-ul celor de la SAOS indica: http://www.saos.gr/index.php.
Noroc sau ghinion nu stiu cum sa-l numesc. Noroc ca nu ne-a prins pe insula cu asemenea problema si ca timp este destul pentru a aduce nu un ferry nu doua ci zece din alte porturi si deci activitatea sa fie reluata la parametrii normali. Ghinion ca uite iar griji, iar ganduri, iar Email-uri, iar telefoane... Ca si cand nu era destul de lucru. Dar asta e, om rezolva-o si pe asta. Cu calm, cu atentie si rabdare.
Am recomandarea sa urmariti ceea ce Bon Voyage o sa informeze aici
Miss Lia:
Sper intr-o solutie salvatoare... Totusi mai sunt inca doua saptamani, timp suficient (spun eu !) in care sa fie gasit un plan B. Sunt optimista! :angel:
eugenandrei:
Uffffff chiar azi mi-am rezolvat cu concediul si nu mai pot da inapoi. Sper sa ramana datele aceleasi, altfel imi dau peste cap totul. Mai este timp, eu cred ca va fi ok!
diana.ana:
Atât de nerăbdătoare eram sa vad insula însă in conditiile actuale de incertitudine nu as vrea sa mi asum un risc legat de siguranta pe insula.....Ma poate lamuri cineva dc pot gasi înlocuitor acum deși au ramas mai putin de 20 de zile pana la plecare in excursie?
admin:
Am cerut intotdeauna celor care doresc sa participe cu noi: calm, rabdare, intelegere, incredere. Precipitat, fara rabdare, cu panica nu se poate rezolva nimic, ca nicaieri de altfel. Toti suntem in asteptare si agentii si turisti si in special hotelurile si oamenii de acolo: nu stiu daca realizati cat de important si vital este pentru insula sa existe aceasta unica legatura cu continentul. Guvernul grec s-a implicat in rezolvarea situatie si spun eu ca este imposibil sa nu se gaseasca o rezolvare. Pe site apare ca activa incepand de astazi, insa o sa vedem. Va spuneam ca in acest moment ar fi inutil sa incercam sa luam legatura cu SAOS.
Lidia, insotitorul multor grupuri Singles Camp tocmai ce a sosit din Samothraki, mi-a spus ca lucrurile erau in rezolvare...Ceea ce arata in general tv este trunchiat, alarmant si de multe ori din pacate, iresponsabil, Dar trebuie sa-si vanda si ei spatiul publicitar....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă