Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Zanzibar, safari si masai 18 - 28 septembrie 2019

<< < (2/12) > >>

admin:
Nu pot sa dau inca nici un tarif...Am facut cererea, astept raspunsul de la agentia colaboratoare. Zilele urmatoare o sa primesc tot.

admin:
In satul de masai, am fost salutati de final cu dansurile si muzica lor...

! No longer available

! No longer available

admin:
Am deschis rezervarile. Se pot face aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/zanzibar-safari-si-masai-18-28-septembrie-2019/

Stiu ca este greu pentru cei care doresc sa participe sa poata fi siguri de o perioada de liber peste un an de zile, ca se pot intampla la fiecare multe pana atunci, dar in acelasi timp trebuie sa ne intelegeti ca trebuie sa lansam cu atata timp inainte aceasta excursie, pentru ca trebuie sa face rezervarea de zbor. Este foarte greu de prins locuri, perioada este cea mai aglomerata, iar traseul nostru coincide cu cel de Kilimanjaro, care este suprasolicitat.

Asa ca cine isi doreste si vrea sa fie sigur ca participa, ar trebui sa-si finalizeze rezervarea pana la sfarsitul acestui an. Anul acesta, in ianuarie deja nu mai gaseam locuri la zbor...

admin:
Una dintre excursiile pe care o sa le face de pe insula se numaste Blue Safari. Cineva a filmat cu drona si a facut un montaj...

! No longer available

oli:
Buna! Pt ca lucrez in domeniul medical, am zis sa vin ajutor cu cateva infirmatii.
Pt plecare in siguranta ar fi nevoie de o consultatie specializata in medicina calatoriei. Cele mai importante sunt vaccinarea impotriva febrei galbene si medicatia profilactica antimalarica. Pt ca vaccinul sa intre in actiune e de preferat sa se faca cel putin cu 3 saptamani inainte. Medicatia antimalarica nu se gaseste in tara asa ca dupa ce avem reteta trebuie sa incercam sa ni-l procuram de la o farmacie in strainatate( poate mai pleaca prieteni din tara etc).
La mine la spital la Bucuresti se pot face vaccinari. Eu zic sa ne programan din vreme iulie-august.

E bine sa fim la zi cu vaccinul diftero-tetano-pertusis, se recomanda vaccin de febra tifoida , hepatita A. De discutat cu medicul. Trebuie bauta apa imbuteliata. Seara sa purtam haine cu maneci lungi si repelent de tantari.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă