Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Zanzibar, safari si masai 18 - 28 septembrie 2019
Criscont:
Multumesc mult Gigi pentru clarificari si sfaturi .Sunt convinsa ca si de aceasta data vom avea o vacanta minunata si foarte bine organizata .
admin:
Intotdeauna fac tot ce tine de mine...folosesc orice joule din energia mea pentru a putea oferi cat mai multe. Sunt insa situatii in care te confrunti cu lucruri nepravazute...Acela este momentul in care am nevoie de liniste si intelegere pentru ca e greu sa te concentrezi pentru a le putea rezolva.
admin:
Am primit specificatia de la parteneri. Se va zbura cu doua avioane, deci imbarcarea se va face pe rand. In primul avion o sa fie Gusti cu jumatate din grup, eu am sa plec cu ultimul pentru a ma asigura ca totul este ok. Dupa zbor ne revedem la "VIP Lounge..." in Mikumi.
Ionescu Petruta:
Am citit de curand cartea "Indragostita de un masai", scrisa de Corinne Hofmann, foarte interesanta... descrie viata masailor, alaturi de care autoarea a trait 4 ani. Merita citita, o gasiti si pe net, am citit-o online in nici 2 zile, recomand :applause:
Tatiana:
Buna Ionela, acțiunea cărții menționate s-a întâmplat in Kenya acum 30 ani...sunt convinsă ca lucrurile arată altfel azi in Zanzibar.. dar citesc și eu cartea 😊
O săptămâna frumoasa tuturor!
Tatiana
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă