Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Zanzibar, safari si masai 18 - 28 septembrie 2019

<< < (3/12) > >>

xpandreea:
Buna,

Nu stiu daca se mai pot suplimenta numarul de locuri in acest moment.
Deci daca este cumva cineva care renunta din anumite considerente la vacanta aceasta, as fi interesata sa aplic si eu. Daca nu va mai fi posibil acum voi urma vacantele viitoare.

Multumesc mult.

O saptamana minunata,
Andreea

Oancea Mariana:
Buna ziua,
Este cineva interesat de un loc in aceasta excursie?
Din motive personale ,sunt nevoita sa renunt.
Daca exista doritori ,pot suna la tel.0747017553.
O duminica frumoasa va doresc!

Mariana Oancea

admin:
Stiti ce trebuie sa precizez inca o data? Ca este aproape imposibil de rezolvat inlocuirea cuiva in faza aceasta. Pe langa pachetul de excursie, la care s-a platit zbor, hotel in Zanzibar, am comandat si achitat zboruri charter in Parcul National Mikumi, hotelul de acolo, am achitat cf inscrierilor safari-ul. Am recomandat in mod deosebit sa se verifice daca exista disponibilitate de zile libere, daca fiecare este sigur ca poate sa plec in acea perioada. E clar, pot aparea situatii deosebite, de natura medicala, insa acelea se acopera prin poluta storno, daca este intocmita si achitata.

Gasirea unui inlocuitor poate fi posibila, dar asa cum am precizat in Conditiile de renuntare: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ nu pot fi facute inlocuiri de nume la anumite rezervari efectuate. Sfatul meu este sa incercati sa rezolvati problemele care au aparut...

admin:
Din 20 iulie pana in data de 17 august, am sa fiu la birou. In aceasta perioada o sa apara aici pe forum toate detaliile suplimentare legate de plecarea in excursie.

Tatiana:
Buna Gigi,

Am rugamintea de a reveni cu ceva informatii legate de excursie:
-exista vreun vaccin obligatoriu de facut impus de vreuna din tari?
-ce vaccin este ogligatoriu de facut din punctul tau de vedere si care este termenul limita inainte de plecare?
-"banii de buzunar"- USD sau EUR ? sau indiferent pentru ca oricum suntem obligati sa schimbam acolo in moneda locala?
-ce recomandari ai impotriva tantarilor?

Astept cu interes toate recomandarile tale legate de ...orice aspect al excursiei.

Zi frumoasa tuturor!

Tatiana

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă