Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Culorile toamnei 21 - 23 septembrie
adrianar:
Prima mea excursie cu Singles Camp: am vazut locuri deosebite, am intalnit oameni frumosi, am avut vreme superba si un ghid f. pregatit si rabdator.
Ce poti sa-ti mai doresti? O alta excursie! :)
krondia:
Cea mai veche poarta secuiasca din Satu Mare, dateaza de la 1858
Pranzul l-am luat la un pub din Odorheiu Secuiesc unde se gaseste berea locala Csiki Sor
Pentru desert am mers la cofetaria Alexandra, un loc de neratat de iubitorii de dulciuri
Odorheiu Secuiesc - un orasel linistit si ingrijit cu o arhitectura frumoasa
In imagine, primaria
Cetatea Rupea - ultimul obiectiv al excursiei
A fost o excursie frumoasa, cu un grup vesel, ma bucur ca vremea a tinut cu noi si am putut sa ne plimbam cat a fost ziua de lunga. Cu siguranta si cei care au mai fost in zona au descoperit locuri inedite, mai putin cunoscute si, mai ales, neaglomerate.
Multumesc celor care si-au facut timp sa scrie cateva impresii, conteaza mult sa existe un feedback dupa o actiune.
Gabi pop:
prima mea excursie cu Singles camp, dar sigur nu ultima!!! am fost mezina grupului, nu mi s-a mai intamplat de mult, insa a fost minunaaat! :) de-abia astept urmatoarea!
multumim, Diana, pentru rabdare si pentru cum ne-ai pregatit drumul. cat de multe lucruri stiiiii ! :)
Navigare
Du-te la versiunea completă