Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Japonia, circuit de 14 zile. Minunatiile toamnei nipone. 5 - 18 noiembrie 2019
admin:
Conditiile de renuntare sunt unice pt toate excursiile. Iar rezervarea unui loc se face cu achitarea unui avans. Altfel se considera doar intentie. Astfel de destinatii se organizeaza si rezerva cu cel putin un an inainte. Cine alege asa ceva este firesc sa se gandeasca bine daca poate pleca, analiza aceasta o recomandam la fiecare excursie. Daca apare ceva serios, atunci renuntarea este acoperita aproape total de catre societatea de asigurari, daca s-a incheiat o polita storno.
Referitor la independenta fata de program: daca exista un circuit/pachet, nu exista posibilitatea de a interveni pe anumite cazari. In general recomand celor cu program imprevizibil si de asemenea celor care au nevoie de independenta, sa-si organizeze o vacanta last minute si pe cat posibil, de preferat individual si nu de grup.
MihaelaAld:
Buna ziua, Gigi! Inteleg ca sunt inchise rezervarile pentru moment, insa daca se reconfigureaza grupul si apare vreun loc, in masura in care consideri ca m-as potrivi, ca profil, acestei destinatii, te rog sa ai in vedere optiunea mea ferma. Multumesc!
admin:
Mihaela, ia legatura direct cu Samiza, in agentie. Nu stiu exact situatia de aici si nu ma intorc pana in 10 septembrie.
MihaelaAld:
Am inteles, multumesc!
ancahm:
Mulțumesc pentru răspuns. O zi frumoasa va doresc.
Mihaela
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă