Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Japonia, circuit de 14 zile. Minunatiile toamnei nipone. 5 - 18 noiembrie 2019
Iustin:
A fost o excursie minunata in care am vizitat multe temple si altare la care ne-am purificat cu fum si apa sfintita.
Pentru ca ceremonia a devenit o obisnuinta, seara la bar ne tratam tot cu fum si apa sfintita :))
Ne-am bucurat si de plimbari (chiar si prin cimitir), parcuri, scaldat, shopping si bere precum si de un colectiv minunat si un ghid exceptional.
Incercati si voi ca merita !
PS. timpul liber va recomand sa il petreceti la "Laqua Tokyo Dome City"
admin:
Mi-a placut Japonia cu mult, mult peste ceea ce ma asteptam. Impresionanta, asta defineste cel mai bine efectul pe care Tara Soarelui Rasare il are asupra celor care ajung pe insulele sale. Inedita, fascinanta, cu o natura superba...O cultura si o educatie cu mult peste ceea ce se poate vedea in Asia, traditii captivante, o religie permisiva, blanda, foarte putin ritualica. Tehnologic, functional dar in acelasi timp armonios si estetic, transporturi uimitor de bine puse la punct, curatenie impecabila. Peste tot, pe strada, in hoteluri, in restaurante, chiar si in zonele foarte aglomerate. Si toate astea si multe altelele suprapuse cu culorile toamnei, ale artarilor rosii, ale copacilor de gingo-biloba ingalbeniti...Incredibil de frumos. Si peste toate astea o vreme impecabila, nu se putea mai buna decat atat. Si peste toate, toate, Voica, un ghid exceptional, o tanara atat de erudita, atat de placuta, cu atat de multa dedicatie, cu o doza interminabila de rabdare, incat iti este imposibil sa-i gasesti vreun cusur.
Cu ea vreau sa incep povestea mea despre Japonia. Pentru ca ei ii datorez aceasta incursiune minunata intr-o tara pe care fara un astfel de om langa, nu ai cum s-o intelegi, percepi, cunosti. Nu stiu din tot ce am scris eu despre tari, despre oamenii pe care i-am intalnit, de cate ori m-ati auzit laudand pe cineva. Apreciind da, am mai scris despre oameni ca i-am placut, ca sunt profesionisti, dar niciodata nu am laudat pe cineva in felul in care o fac acum cu aceasta tanara. O fac pentru ca merita pe deplin, acest model de tinerete frumoasa si naturala. Este cel mai bun exemplu de cum ar trebui cu adevarat sa fie un tanar: cu mult, extrem de mult bun simt, erudit, pregatit, informat, motivat, tot ceea ce este nevoie pentru a fi placut, apreciat si admirat de cei din jur. Am urmarit-o mereu, cat de atenta a fost la grup, la program, i-am admirat rabdarea fantastica la a explica si indruma. A luat in calcul fiecare detaliu, a analizat fiecare fragment de program, a fost mereu in timing. Autorizata in tot ce a povestit, cu raspunsuri la orice a fost intrebata, cu atentia distributiva de a nu lasa pe cineva nelamurit. Intr-o tara in care pitzosenia este o virtute, unde "ce faci fataa?" are ca raspuns doar "bine, fataa?", unde discutiile intre "domnisoare" se rezuma la baieti, masini, shopping si cluburi, uite ca mai rasare si cate o "Voica" care iti mai da sperante ca putem "produce" si ceva bun in tara...Bravo Voica, bravo parintilor tai, bravo dascalilor tai!
admin:
Am transmis tuturor participantilor la excursie un mesaj Email ce contine link-urile de descarcare pentru fotografii. Daca nu ati primit scrieti-mi un Email pe office@singlescamp.ro si va dau reply cu mesajul respectiv.
Alintata:
Am asteptat aceasta excursie cu emotie si bucurie timp de un an de zile, am considerat-o aventura vietii mele si, pana acum, asa este! Sunt inca sub imperiul emotiilor, al atator informatii impartasite cu drag si profesionalism de Voica, aceasta tanara incredibila, pe care, am spus si o repet, o admir neconditionat!
A fost ca un vis frumos, care as fi dorit sa nu se mai termine! O alta lume, o alta cultura, pe care incerc sa le inteleg, asa cum am incercat sa adopt atitudinea lor plina de respect in orice moment, in orice situatie! Avem multe de invatat de la aceasta natie!
Multumesc Gigi si voua, tuturor partenerilor din aceasta calatorie care nu a ramas doar un vis frumos!
Sayonara!
Onix:
A fost o excursie peste asteptări ! Deși este binecunoscută punctualitatea și ordinea japoneză, recunosc nu mă așteptam să fie chiar așa, îi respect și mai mult, acum . Momentele petrecute pe Insula Zeilor; în templul unde am dormit și am beneficiat de ospitalitatea călugărilor, toate acele detalii impresionante, muntele Fuji, pe care vremea excelentă ne-a permis să-l admiră în toată splendoarea sa, templele vizitate, peisajele impresionante sunt doar câteva delicii ale acestei excursii minunate. Japonia este o țară ce trebuie vizitată și admirată măcar o dată în viață. Părerea mea!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă