Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Japonia, circuit de 14 zile. Minunatiile toamnei nipone. 5 - 18 noiembrie 2019

<< < (6/10) > >>

Nadia:
Draga prietena,

Incearca sa contactezi Editura Humanitas, dna. DIANA CONSTANTINESCU Tel: (021) 408 83 50, iar daca esti din Bucuresti poti merge direct la sediul de la Casa Presei Libere ( fosta Pta. Scanteii ), daca nu este pe stoc, poate  pe internet.
A doua varianta contacteaza  Emag pe email / tel. - Cod produs: HUM978-973-50-2582-3, poate o au pe stoc.

Cu drag si mult noroc,
Nadia

Pisicuța:
Nadia, mulțumesc, nici la emag nu o au, nici la Humanitas...

one_che:
Buna,
    Imi permit cateva recomandari, eu nu particip la excursie.

Roaming voce: verificati ca aveti opiunile activate. Verificati si costurile.
    Roaming date: atentie la costuri. E posibil sa fie mai ieftin sa cumparati local cartele sau sa inchiriati direct din aeroport router cu wifi si date nelimitate.
    Cartelele vandute au in marea majoritate doar conexiune de date, fara numar pe care sa fii sunat.
    Frecventele pot fi diferite, nu exista 2G. Verificati telefoanele aici: https://www.frequencycheck.com/country-compatibility/MnNRM/japan/devices 

in Japonia, tensiunea la prize e 100 si 110V, frecvente 50 si 60 Hz. In general, aparatele pe care scrie 100-230 nu au probleme.

Pe telefonul smart se pot instala diferite aplicatii care fac traducere din ceea ce vede camera foto. Google Traducere sau Microsoft Translator. E posibil sa fie nevoie sa descarcati si limba japoneza pentru modul offline.

Pentru navigatie, o optiune excelenta este Google maps. Este doar in varianta online.
         Navitime e ok.

Limba engleza: se apropie jocurile olimpice din 2020. Marea majoritate a garilor din locurile turistice au zona de informatii, cu pliante si personal care vorbeste engleza. Nu va stresati prea mult, solutii se vor gasi

Acomodarea la timpul de destinatie: fiecare isi cunoaste corpul. Pentru cei mai multi, e mai grea acomodarea cand mergem spre est. Pe cat posibil, treceti treptat spre timpul de destinatie cu cateva zile inainte, pentru a va bucura pe deplin de excursie.

Enjoy!

admin:
Partenerii nostri mi-au transmis intrebarea daca este cineva in grup care are vreo alergie sau intoleranta la un anumit aliment. De asemenea mi-au spus ca in situatia in care avem vegetarieni in grup, chiar daca nu au promis acest lucru si chiar daca e greu de rezolvat in conditii de meniu de grup asa ceva, au sa fac tot ce e posibil sa ofere celor care tin un meniu foarte riguros, preparate care sa se incadreze in vegetarian.

Deci, daca aveti alergie sau intoleranta la un anumit aliment, trimiteti-mi un Email pe office@singlescamp.ro, specificand la ce anume. Evident nume si prenume.

Andreia:
Multumim pentru recomandari!
Am facut calenadrul A.M.R. - pana la data de 5 NOV!
 :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă