Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Japonia, circuit de 14 zile. Minunatiile toamnei nipone. 5 - 18 noiembrie 2019
Alintata:
Sunt si baieti! :D
Jhon:
Mai este un loc liber cumva?
admin:
Ionut, deocamdata nu. Urmareste aici, daca apare vreo renuntare.
Valentin2016:
Buna dimineata si imi cer scuze, nu am intrat de o vesnicie pe acest forum,dar din intamplare, am citit o conversatie la aceasta rubrica si de doua ore nu ma pot abtine sa nu zâmbesc...Si cred ca voi zambi toata ziua.Nota 10!Natural! Esenta universului!
admin:
Dupa zambetele pline de mister ale lui Valentin, ::) am revenit si eu aici, informandu-va pe cei din grup ca urmeaza ca duminica 28 iulie sa prezint aici un material mai amplu, de informare, asupra a ceea ce aveti nevoie sa stiti inainte de a pleca in excursie. Am sa ating urmatoarele subiecte:
1. Intalnirea pe aeroport, intalnirea cu insotitorul de grup specializat pe Japonia
2. Programul excursiei, posibilitatea de modificare a acestuia
3. Hotelurile in care vom fi cazati
4. Temperaturi aproximative in perioada in care mergem
5. Documente necesare pentru plecarea in calatorie. Taxa de intoarcere.
6. Un buget aproximativ
7. Ce bani folosim acolo, de unde ii luam
8. Bagaj de cala + obligatoriu, bagaj de mana. Limita de kilograme si dimensiuni
9. Recomandari despre imbracaminte, incaltaminte
10. Ce mancam, unde si cam cat costa o masa
11. Transport public, ce trebuie sa stim despre asta
12. Ce inseamna excursie activa, asa cum este catalogata si anuntata aceasta actiune
13. Cu cine stam in camera
14. Ce inseamna insotitor de grup, care este rolul lui in excursie
15. Care sunt regulile intr-o excursie de grup. Respectarea orelor de intalnire, ce poate decurge din intarzierea la program, locuri in transporturile private, insusirea a ceea ce impune Singles Camp ca reguli intr-o excursie
16. Cateva notiuni despre cultura japoneza, ce e important de stiut si inteles, sfaturi cum sa va comportati in relatia cu localnicii
17. Care este sistemul de prize folosit in Japonia. Ce trebuie sa avem la noi pentru a ne putea incarca device-urile
Daca aveti si alte subiecte pe care credeti ca este util sa le abordez, va rog transmiteti-mi aici intrebarile voastre. Este bine sa le primesc pana vineri, pentru a le putea prezenta monobloc, in acelasi material cu ceea ce am eu in vedere sa va explic.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă