Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In paradisul verde al insulelor Azore 11 - 20 iulie 2019

<< < (5/7) > >>

alventani:
Salut! Lidia nu cred că a văzut mesajele noastre. Mi se pare obositor tare drumul cu autocarul Iași-București. Am văzut că la BluAir este 160 de lei pentru dus, aș îndrăzni.
Iar pentru întoarcere mi-e și mai greu să decid. Presupun că vor fi ceva întârzieri... Oare ce marjă de siguranță ar trebui să avem în vedere?

admin:
Lidia a fost la rand in Cinque Terre, apoi Toscana, acum este in Madeira. Cand se intoarce se va uita peste ceea ce s-a scris.

alventani:
Mi-m dat seama că este ocupată, nu-i nicio problemă. Mă interesează totuși o marjă de siguranță pentru întoarcere, cam cât ar trebui să iau în calcul în caz de întârzieri.
Mulțumesc!

lidia.Iasi:

--- Citat din: alventani din Joi, 18 Aprilie 2019, 14:51 ---Salutare!

Mai este cineva din Iași înscris la această excursie? Am înțeles că s-ar putea să fie chiar ghidul. ^-^
Aș vrea să ne cunoaștem și să vedem dacă ne putem organiza împreună pentru drumul Iași-București.
Deci, eu sunt Valentina și abia aștept să vă cunosc pe toți, inclusiv pe cei care nu sunteți din Iași!

Să aveți o zi minunată! :bow:

--- Terminare citat ---

Salut! Eu sunt insotitorul de grup si sunt din Iasi  :)
Eu voi face rezervare la autocar Iasi - Otopeni si retur (la dus Teisa, cu plecare pe 11 iulie la 08:00 iar la intoarcere Massaro, cu plecare pe 21 ulie la 06.30). Nu merg cu masina pentru ca, la intoarcere, se acumuleaza oboseala unei nopti petrecute in avion si e mai dificil de condus 400km

Mariana Umbrarescu:
Din Bacau este cineva?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă