Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In paradisul verde al insulelor Azore 11 - 20 iulie 2019

<< < (3/7) > >>

alventani:
Salutare!

Mai este cineva din Iași înscris la această excursie? Am înțeles că s-ar putea să fie chiar ghidul. ^-^
Aș vrea să ne cunoaștem și să vedem dacă ne putem organiza împreună pentru drumul Iași-București.
Deci, eu sunt Valentina și abia aștept să vă cunosc pe toți, inclusiv pe cei care nu sunteți din Iași!

Să aveți o zi minunată! :bow:

admin:
Da, Lidia, insototitorul de grup, este din Iasi. De ceilalti din zona nu am cunostinta, daca sunt ar perfect daca s-ar prezenta, pentru o calatorie impreuna pana la Bucuresti.

CONTABENE:
Buna ziua!
Sunt Elena si sunt membru nou.
Am rugamintea sa-mi comunicati cum se procedeaza cu plata anticipata a excursiilor optionale(catre cine se platesc?, cod iban?curs euro? si total valoare 160 euro?)
Multumesc!

wonderland:

--- Citat din: admin din Miercuri, 18 Iulie 2018, 13:00 ---Pentru excursiile optionale, cu 3 luni inainte de plecare, trebuie sa transmiteti la care dintre ele doriti sa participati si sa achitati contravaloarea lor. . Total excursii optionale (mai putin cea de pe apa) = 160 EUR

--- Terminare citat ---

Inclin sa cred ca in acelasi cont in care s-a facut si plata avansului, cu precizarea ca excursiilor optionale pentru care se face plata.

Oricum, e o intrebare pe care eu as adresa-o agentiei, intr-un email in care as preciza si excursiile optionale dorite. Doar o parere.

admin:
Exact Wonderland, asa se procedeaza. Se transmit agentiei excursiile optionale la care fiecare doreste sa participe si se achita contravaloarea lor, in contul de euro, acelasi in care s-a achitat si excursia. 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă